Pripremite se za povratak sf serija “Killjoys” i “Dark Matter”

 

Znanstveno fantastične serije Dark Matter i Killjoys su obje završile prvu sezonu s navještajima da tek dolaze velike stvari. Sad otprilike barem znamo u kojem pravcu razmišljati o novim sezonama s obzirom da je Syfy bio dovoljno velikodušan i objavio prve promo materijale za obje serije koje na male ekrane stižu 01. srpnja.

I jedna i druga su serije kanadske produkcije, te je riječ o svemirskim operama koje su pune akcije i intriga smještenih u daleku budućnost. Također imaju poprilično sličnu pozadinu ali i temu, no nama se barem za sada Dark Matter pokazala nešto boljom s bolje razrađenim likovima.

Killjoys prati trio svemirskih lovaca na glave koji su se našli usred međuplanetarnog sukoba u solarnom sustavu poznatom pod imenom “The Quad”. Trio će morati razriješiti misterij zakopan duboko u njihovoj organizaciji te se boriti da pronađu svoje mjesto tijekom konflikta.

Dark Matter je snimljen prema istoimenom stripu Josepha Mallozzia i Paula Mulliea koji su radili početkom 2012. godine. Radnja prati posadu svemirskog broda koja se budi iz hibernacije bez sjećanja kako su na njemu završili. Suočavajući se sa prijetnjama na gotovo svakom koraku primorani su surađivati da bi preživjeli putovanje puno osveta, izdaja i tajni.

Check Also

Helstrom: prvi pogled na Marvelovu nadnaravnu seriju!

Gotovo četiri mjeseca nakon što je finalna Marvelova igrana tv serija završila s produkcijom, Hulu …

Trailer za film Project Power: što bi riskirao za 5 minuta supermoći?

Netflix je objavio prvi službeni trailer za intrigantni novi akcijski triler Project Power, redatelja Henryja …

Web Statistics