Čini se da ćemo Supermana gledati na malim ekranima

FandomWire prenosi da se radi na tome da Tyler Hoechlin dobije samostalnu seriju Superman na kanalu The CW.

S obzirom da je sve izglednije da će Henry Cavill objesiti svoje legendarno crveno-plavo odijelo o klin, Warner Bros. planira umiroviti filmskog Supermana, ali i shodno tome pojačati njegovu prisutnost na malim ekranima.

Planovi za novi, samostalni film Superman kao i bilo koje filmsko ostvarenje u kojem bi se Superman pojavio su pali u vodu nakon razočaravajućih rezultata Lige pravde. Iz pouzdanih izvora FandomWire je netom saznao kako je studio izgubio povjerenje u filmskog Supermana i njegovu sposobnost da ljude privuče u kino dvorane. No, s druge strane Hoechlinova izvedba “tradicionalnijeg” Supermana u seriji Supergirl je dočekana s prilično hvale. Hoechlin je kao Superman predstavljen još 2016. godine kada se prvi puta pojavio kao gostujući lik u drugoj sezoni serije Supergirl. Većina gledatelja ga je prihvatila iznimno dobro, jer je od svih verzija najviše podsjećao na klasičnog Supermana, onog na kojeg smo navikli s Christopherom Reeveom.

Navodno bi ovogodišnji Arrowverse crossover Elseworlds trebao poslužiti za testiranje, te nas očekuje tkz. backdoor pilot, gdje ćemo gledati Hoechlina kao Supermana, uz Arrowa, Supergirl i Flasha, u kojem će se predstaviti i Elizabeth Tulloch (Grimm) kao Lois Lane. Dakle, kako će fanovi i kritičari ocjeniti njihovu kemiju, će vjerojatno presuditi da li će u konačnici serija dobiti zeleno svijetlo. Već je od prije poznato da će Warner Bros. sličan pristup imati i s Batwoman u Elseworldsu, u nastojanju da dobiju novu samostalnu superherojsku seriju.

Za one neupućene ponovit ćemo da je Elseworlds naziv ovogodišnjeg, petog Arrowverse crossovera koji se odvija u Gotham Cityju. Crossover će započeti sa serijom The Flash 09. prosinca. Nakon toga će se priča nastaviti u seriji Arrow 10. prosinaca, a završit će sa serijom Supergirl 11. prosinca. Znamo da će Superman biti prisutan u sve tri epizode crossovera, ali detalji kako se on i Lois Lane uklapaju u priču još nisu poznati. No zahvaljujući nedavnoj objavi slike iza seta Elseworldsa poznato je da će Superman nositi svoje crno odjelo, a obično kada ga nosi to znači da se nešto vrlo značajno dogodilo.

Superman

Superman

Check Also

Trailer za nadolazeću Netflixovu igranu seriju Resident Evil

Netfix je objavio prvi teaser trailer za nadolazeću igranu seriju Resident Evil. Serija nam stiže …

Prvi, misteriozni trailer za 4. sezonu serije Westworld!

HBO je objavio službeni teaser trailer za četvrtu sezonu distopijske serije Westworld koja je završila …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics