Čini se da ćemo Supermana gledati na malim ekranima

FandomWire prenosi da se radi na tome da Tyler Hoechlin dobije samostalnu seriju Superman na kanalu The CW.

S obzirom da je sve izglednije da će Henry Cavill objesiti svoje legendarno crveno-plavo odijelo o klin, Warner Bros. planira umiroviti filmskog Supermana, ali i shodno tome pojačati njegovu prisutnost na malim ekranima.

Planovi za novi, samostalni film Superman kao i bilo koje filmsko ostvarenje u kojem bi se Superman pojavio su pali u vodu nakon razočaravajućih rezultata Lige pravde. Iz pouzdanih izvora FandomWire je netom saznao kako je studio izgubio povjerenje u filmskog Supermana i njegovu sposobnost da ljude privuče u kino dvorane. No, s druge strane Hoechlinova izvedba “tradicionalnijeg” Supermana u seriji Supergirl je dočekana s prilično hvale. Hoechlin je kao Superman predstavljen još 2016. godine kada se prvi puta pojavio kao gostujući lik u drugoj sezoni serije Supergirl. Većina gledatelja ga je prihvatila iznimno dobro, jer je od svih verzija najviše podsjećao na klasičnog Supermana, onog na kojeg smo navikli s Christopherom Reeveom.

Navodno bi ovogodišnji Arrowverse crossover Elseworlds trebao poslužiti za testiranje, te nas očekuje tkz. backdoor pilot, gdje ćemo gledati Hoechlina kao Supermana, uz Arrowa, Supergirl i Flasha, u kojem će se predstaviti i Elizabeth Tulloch (Grimm) kao Lois Lane. Dakle, kako će fanovi i kritičari ocjeniti njihovu kemiju, će vjerojatno presuditi da li će u konačnici serija dobiti zeleno svijetlo. Već je od prije poznato da će Warner Bros. sličan pristup imati i s Batwoman u Elseworldsu, u nastojanju da dobiju novu samostalnu superherojsku seriju.

Za one neupućene ponovit ćemo da je Elseworlds naziv ovogodišnjeg, petog Arrowverse crossovera koji se odvija u Gotham Cityju. Crossover će započeti sa serijom The Flash 09. prosinca. Nakon toga će se priča nastaviti u seriji Arrow 10. prosinaca, a završit će sa serijom Supergirl 11. prosinca. Znamo da će Superman biti prisutan u sve tri epizode crossovera, ali detalji kako se on i Lois Lane uklapaju u priču još nisu poznati. No zahvaljujući nedavnoj objavi slike iza seta Elseworldsa poznato je da će Superman nositi svoje crno odjelo, a obično kada ga nosi to znači da se nešto vrlo značajno dogodilo.

Superman

Superman

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics