Pogledajte trailer za “Train to Busan”, obećavajući korejski zombi film

Ako ste imalo kao ja, onda vam je:

A) Dosta zombi filmova.

B) Nikad dosta korejskih filmova.

Kada sam prvi put naišao na “Train to Busan“, film koji je istovremeno i jedno i drugo, automatski sam ga etiketirao kao nešto ipak vrijedno gledanja, iako to ne znači da će konačni rezultat biti posebno dobar, zato jer koliko god volio korejske filmove, ne smatram baš svaki čistim pogotkom. No već to mi je dovoljno da ovom filmu dam šansu i pritom se nadam najboljemu.

Yeon-Sang ho (The Fake), redatelj je i scenarist filma koji prati grupu preživjelih za vrijeme korejske zombi invazije. Ti ljudi imaju jednostavan zadatak, moraju preživjeti na vlaku koji putuje za Busan. To je cijela premisa filma koja ovako, na prvu, ne nudi ništa novo. Čak i trailer podsjeća na poražavajuće loš “World War Z” kojega smo konačno počeli zaboravljati. S druge strane, vjerojatno nije previše fer suditi film po premisi, odnosno neoriginalnosti iste. U konačnici jedino što je bitno je izvedba, a o tome ćemo znati više tek kada pogledamo film.
Film u korejska kina stiže 20. srpnja.
Što kažete, isplati li se ovome filmu dati šansu ili očekujete da ćemo dobiti samo još jedan generični zombi film koji ćemo (htjeti) zaboraviti četiri dana nakon gledanja?

25062016_train_to_busan_feat

Check Also

Love, Death + Robots: prvi trailer za 2. sezonu animirane antologijske serije!

Netflix je objavio prvi službeni trailer za drugu sezonu animirane antologijske serije za odrasle Love, …

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Web Statistics