Pogledajte trailer za SF triler “Revolt” u kojem čovječanstvo nastoji preživjeti vanzemaljsku invaziju

 

Objavljen je punokrvni trailer za znanstveno fantastični indie film “Revolt” koji je najavljen još 2014. godine. Priča je to o posljednjem pokušaju otpora naspram agresivne vanzemljske invazije. Smještena u ratom opustošeni afrički krajolik gdje se susreću američki vojnik i francuska humanitarka koji odlučuju surađivati zajedno kako bi preživjeli pokolj. Tijekom njihove potrage za utočištem u svijetu koji se ruši kao kula od karata njihova veza će se naći na kušnji.

Režiju potpisuje Joe Miale (Assassin’s Creed: Checkmate and Half-Life: Raise the Bar), kojem je ovo redateljski privijenac dugometražnog filma. Za scenarij su zaslužni Joe Miale i Rowan Athal (Wasteland). Glavne uloge tumače Lee Pace (Halt and Catch Fire, Guardians of the Galaxy, The Hobbit), Bérénice Marlohe (Kill Switch, Skyfall), Amy Louise Wilson, Alan Santini, i Tom Fairfoot.

Iz trailera je jasno da ovo nije A kategorija filma, u prvom redu radi vizuala, a nedostaje i još koje veće ime da bi ga mogli svrstati u tu famoznu kategoriju. No nedostatak velikog budžeta ne znači da vas ne očekuje relativno ugodna zabava, ako ste fan ovakovog tipa filma.

“Must have some weakness, something we can use against them.”

Check Also

Netflix je naručio 4. sezonu serije Love, Death + Robots!

Netflix je dao zeleno svjetlo za četvrtu sezonu animirane antologijske serije Love Death + Robots. …

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics