Pogledajte trailer za kratki postapokaliptični film “Lunatique”

 

17082016_lunatique_feat

Neki puta dobri traileri prođu ispod radara zato što je riječ o nepoznatim indie projektima čiji se marketing ograničava na internetske video platforme, što je šteta, zato jer upravo ti traileri često znaju ispasti posebno dobro, bez nepotrebnog kiča i skupe glazbe zbog koje cijela stvar izgleda bolje nego što u konačnici stvarno jest.

Jedan od najdojmljivijih trailera u posljednje vrijeme tako pripada brazilskom kratkom filmu “Lunatique” koji postapokalipsu prezentira na prekrasan način koji se rijetko kada ima prilike vidjeti na filmu. Kada bi ga se moglo usporediti s nečime, to bi vjerojatno bio Fallout, samo bez cijelog retro štiha. No tu su i dalje oklopi, kacige, prljava oružje i opće sivilo po kojima je taj serijal poznat.

Gabriel Kalim Mucci je ranije radio kao kinematograf na nekoliko kratkih filmova, a sada preuzima i redateljsku palicu i sprema se pokazati za što je sve sposoban. Trailer za sada svakako obećava i nadamo se da će i konačni rezultat biti jednako dobar.

O cijelom kratkom filmu pisat ćemo čim ga dobijemo priliku pogledati, a za sada pogledajte trailer i recite nam što mislite.

 

Check Also

Netflix je naručio 4. sezonu serije Love, Death + Robots!

Netflix je dao zeleno svjetlo za četvrtu sezonu animirane antologijske serije Love Death + Robots. …

Trailer za distopijski film Vesper

Objavljen je puni trailer za nezavisni distopijski film Vesper koji je incijalno bio poznat pod …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics