Pogledajte novi poster i fotografije 7. sezone serije Igra prijestolja

 

HBO je putem Entertainment Weeklyja ekskluzivno otkrio novi set promo fotografija iz nadolazeće, sedme sezone serije Igra prijestolja. Najzanimljivija fotografija je svakako ona Daenerys (Emilia Clarke) i njenog zmaja Drogona u bitci koju će prikazati sedma sezona serije ili bolje rečeno, bitci koju ne možemo dočekati da se konačno odigra. Čini nam se da bi ovo mogla biti finalna veličina Drogona, no kako god da bilo veličina je više nego impresivna.

Ostale fotke nam daju pogled na glavne glumce i uloge koje će se pojavljivati u seriji. Tu je nazaobilazni John Snow (Kit Harington), i to prigodno u snijegu, a u istom okružju je i njegova sestra Sansa Stark (Sophie Turner) u razgovoru (kovanju neke potencijalne urote) s Littlefingerom (Aidan Gillen). Među fotografijama ima i slika iza scene, poput one na kojima se glumica Gwendoline Christie kao Brienne of Tarth smiješi na setu Winterfella.

Fotke su bila uvertira, a zatim je uslijedio i motion poster sa zastrašujućim Noćnim kraljem, vođom Bijelih hodača. Nadamo se da uskoro stiže i punokrvni trailer.

Sedma sezona serije Igra prijestolja na male ekrane stiže 16. srpnja.

Game of Thrones Season 7 – Premieres 7.16

Game of Thrones Season 7 begins 7.16 on HBO.

Posted by Game of Thrones on Tuesday, May 23, 2017

Check Also

Shadow and Bone: prvi trailer za Netflixovu ekranizaciju!

Netflix je kako se i očekivalo danas objavio prvi trailer za seriju Shadow and Bone, …

Prvi trailer za animirani film Luca obećava nezaboravnu avanturu!

Disney i Pixar netom su objavili prvi službeni trailer za novu obiteljsku animiranu avanturu Luca …

Web Statistics