Opaki novi trailer za akcijski SF film Monsters of Men!

11:11 Entertainment je objavio novi službeni trailer za nezavisni akcijski SF film Monsters of Men. Friški trailer je stigao da nas podsjeti na dolazak filma, što je zapravo i dobro, jer moramo priznati da smo nekako sa svime što se zbiva zaboravili na njega.

U zastrašujućoj viziji kada stvaranje umjetne inteligencije pođe po zlu, znanstvenofantastični triler Monsters of Man otkriva posljedice neprovjerene moći i robota koji su napredovali van ljudske kontrole. Kada se korumpirani agent CIA-e udruži s tvrtkom koja se bavi robotikom radi ilegalne, neodobrene vojne operacije, plan je spustiti četiri prototipa robota u logor za koji se sumnja da služi za proizvodnju droge. Misija je dokazati da je tvrtka koja je proizvela robote dostojna unosnog vojnog ugovora, ali plan će neočekivano i drastično krenuti u posve krivom pravcu. Šest američkih liječnika dobrovoljaca svjedočit će brutalnom pokolju kompletnog sela te su prisiljeni na smrtonosnu igru ​​mačke i miša kada su prepoznati kao sljedeće mete…

Film se opisuje kao mješanac između Predatora i RoboCopa. Redatelj je Mark Toia, kojem je ovo filmski redateljski debi, iako je poznat kao redatelj nekih od najuspješnijih TV reklama. Glavne uloge tumače Neal McDonough (Band of Brothers), Jose Rosete (The Walking Dead: Red Machete), Jessica Blackmore (Wicked Mom’s Club), Kayli Tran (Dead of Night) i Brett Tutor.

Monsters of Man je upravo danas stigao na streaming servise i uslugu na zahtjev.

Monsters of Men

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics