Novi trailer za film Alien: Romulus!

Prvi teaser trailer za film Alien: Romulus dobili smo u ožujku, a sada je 20th Century Studios objavio novi trailer kojeg je najavio dan ranije sa zlosutnim posterom. Redatelj filma je Fede Álvarez (Evil Dead iz 2013., Don’t Breathe), a scenarij potpisuju Álvarez i Rodo Sayagues (Don’t Breathe 2), prema likovima koje su stvorili Dan O’Bannon i Ronald Shusett. Producenti su Ridley Scott (Napoleon), Michael Pruss (Boston Strangler) i Walter Hill (Alien), dok su izvršni producenti Álvarez, Elizabeth Cantillon (Charlie’s Angels), Brent O’Connor (Bullet Train) i Tom Moran (Unstoppable).

Trailer ukazuje da se film vraća korijenima franšize, s puno jezivih momenata u mračnim hodnicima punih facehuggera i ljudi koji nastoje izbjeći bliske susrete s njima, te samim time i preživjeti. Također smo dobili i pogled na chestburstera kako radi ono što najbolje zna, kao i na praktične efekte koji su korišteni za oživljavanje filma. A tu je i Xenomorph koji vreba uokolo, kao i pogled na njegovo suočavanje s likom kojeg tumači Isabela Merced.

“Postoji trenutak u kojem likovi hodaju područjima poznatima iz Nostroma. Zatim prođu kroz tu zgradu i s druge strane: bum! Nalazite se u hodniku koji izgleda kao iz kolonije Hadley’s Hope [iz Aliensa].” – izjavio je redatelj prilikom objašnjavanja kako će nadolazeći film zapravo biti hybrid Aliena i Aliensa.

Službeni sinopis je vrlo kratak: Dok prekapaju po dubinama napuštene svemirske postaje, skupina mladih svemirskih kolonizatora susreće se licem u lice s najstrašnijim oblikom života u svemiru.

Glavne uloge tumače Cailee Spaeny (Civil War), David Jonsson (Industry), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (Madame Web), Spike Fearn (The Batman) i Aileen Wu.

Alien: Romulus u kina stiže 16. kolovoza.

Alien: Romulus

Check Also

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Prvi pogled na 2. sezonu Appleovih serija Severance i Silo!

Danas smo dobili prvi pogled na nove sezone jednih od najboljih Appleovih žanrovskih serija – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics