Nova Voltron crtana serija i Trollhuntersi Guillerma del Tora stižu na Netflix koji je upravo postao dostupan u Hrvatskoj

 

05012016_voltron_post

Netflix i DreamWorks Animation objavili su da proširuju svoju suradnju. Netflix će tako postati domom nekolicini novih originalnih serija koje će za njih razviti DreamWorks Animation. U tu kategoriju spadaju Trollhuntersi Guillerma del Tora i Voltron reboot megapopularnog animiranog crtanog filma iz osamdesetih. Najavljene su i druge za sada neimenovane serije koje će se bazirati kako na nedavno objavljenim tako i nadolazećim filmovima DreamWorks studija. Ono što je također bitno jest da Netflix sada s novim proširenim ugovorom ima pravo na streaming svih DreamWorks Animation filmova.

Kada su Trollhuntersi prvobitno najavljeni u planu je bio animirani dugometražni film. Stvari su se očito promijenile s obzirom da su obje kuće potvrdile novosti. Del Toro je za Trollhunterse već izjavio sljedeće:

Jako sam želio razviti priču koja bi bila napisana za djecu, ali da se bavi žanrom koji je strašan. U suštini da kombinira bajke s modernim vremenom i da se hvata u koštac s poteškoćama bivanja djetetom. Obično su djeca idealizirana u animiranim filmovima. No bol odrastanja, i ideja o postojanju svijeta pored našeg, koji je nastanjen s bićima drevnog znanja, to je mojem radu komplementarna tema.

Ova vijest je upravo postala još zanimljivija time što je Netflix postao dostupan u 190 zemalja diljem svijeta, i to uključuje i Hrvatsku. Registracija je moguća već sada, i mi smo to već uspješno obavili. Čeka vas zaista puno kvalitetnog i raznovrsnog žanrovskog sadržaja od kojih ćemo izvojiti dvije fantastične i originalne Netflixove serije – Daredevil i Jessica Jones. Korištenje servisa je prvih mjesec dana besplatno, a kasnije možete odabrati između tri paketa od kojih najpovoljniji košta 7,99 eura mjesečno.

Sve detalje i mogućnost besplatnog probnog mjeseca korištenja pogledajte na sljedećem linku: https://www.netflix.com/

Check Also

Snowpiercer je dobio novi datum premijere, i novu video najavu

Nakon svih nedaća i godina kojih se radilo na projektu, serija Snowpiercer je u prvom …

Uznemirujuće legende oživljavaju u horor seriji 50 States of Fright

Svaka država ima svoju horor priču! Quibi je objavio punokrvni trailer za antologijsku horor seriju …

Web Statistics