Netflix je ipak odlučio spasiti Manifest!

Ne znam koliko vam je ta informacija bitna, jer meni recimo nije s obzirom da sam sa serijom Manifest raskrstila još u prvoj sezoni. Nije da je serija bila osobito loša, samo bolno prosječna, i barem meni nedovoljno zanimljiva. No očito tamo vani postoji dovoljno fanova koji su bili pristojno glasni u lipnju ove godine kada je NBC odlučio prizemljiti Manifest i ostaviti ga bez završetka priče i to s opakim cliffhangerima. Mislim mogu razumjeti one koji su pratili priču tri sezone i onda skoro ostali uskraćeni za odgovore što se zapravo dogodilo na tom famoznom letu 828.

Nakon što je NBC odbio naručiti seriju za četvrtu sezonu, showrunner Jeff Rake je započeo on-line kampanju dok je Warner Bros. TV pokušavao pronaći novi dom za svoju nadnaravnu dramu. Netflix je inicijalno propitivao teren te odustao, da bi na kraju nakon produženih pregovora pružio uže spasa i naručio novih 20 epizoda.

“Ono što je prije mnogo godina započelo kao let duboko u mojoj mašti razvilo se u putovanje života. Ni u najluđim snovima nisam mogao zamisliti svjetski izljev ljubavi i podrške za ovu priču, njene likove i tim koji se toliko trudi da sve to oživi. To što ćemo moći nagraditi fanove završetkom kakvog zaslužuju me iznimno ganulo. U ime glumačke postave, scenarista, redatelja, producenata i ostatka ekipe, zahvaljujem Netflixu, Warner Bros-u i naravno fanovima. Vi ste ovo ostvarili.” – Jeff Rake.

Za finalnu sezonu još nije postavljen datum izlaska niti je za sada potvrđen povratak glumačke postave, za koju se očekuje da će se barem u većem dijelu vratiti. Ono što znamo je da će 20 epizoda biti pušteno u nekoliko dijelova, iako nije otkriveno hoće li to biti dva ili više.

Prve tri sezone serije će u narednim mjesecima postati dostupne za gledanje na Netflixu.

Check Also

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics