Nathan Fillion i Alan Tudyk se vraćaju fandomu s novom serijom “Con Man”

 

11032015_con_man

Nathan Fillion i Alan Tudyk dio ekipe iz već kultne sf serije Firefly najavili su Idiegogo kampanju za skupljanje sredstava za njihovu novu seriju “Con Man“. Seriju će napisati i režirati Tudyk, ali će u istoj također i glumiti uz svog nekadašnjeg brodskog kolegu Filliona koji će seriju i producirati.
Ukratko ideja famoznog dvojca je da svoje poprilično iskustvo unutar neobičnog svijeta konova pretvore u seriju. Uz njih na projektu će sudjelovati i ostala vrlo prepoznatljiva imena iz svijeta sf-a. Tu su Sean Maher i Gina Torres (Firefly), James Gunn, Seth Green, Felicia Day i Amy Acker.
U seriji će Tudyk tumačiti lik Wraya Nerelyja jednog od glumaca sf serije ‘Spectrum’ koja je otkazana prerano (zvuči poznato), ali je svejedno postala kultnim klasikom u žanru. Fillion će tumačiti Jacka Moorea njegovog dobrog prijatelja i kolegu iz serije koji je nakon iste postao slavan. Dok Jack uživa u životu glumca s A liste, Wray se kreće u sf krugovima, kao gost na konvencijama i stripovskim dućanima te sl. eventima. Serija će se najviše bazirati na prikazu svih neobičnih i ludih stvari koje će se Wrayju dešavati upravo na takvim događanjima.
Kampanja je već skupila zadani iznos, ali to ne zanči da ne možete i dalje sudjelovati te osigurati još koju epizodu ove po svemu sudeći zanimljive serije, tako da ukoliko vas zanima ovaj projekt te želite znati više proslijedite na stranice Indiegogo platforme i ako možete ne zaboravite donirati za projekt 😉

11032015_con_man_poster

Check Also

Novi trailer i poster za film Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je nedavno objavio novi trailer i poster za Beetlejuice Beetlejuice (Bubimir Bubimir), originalno …

The Terror: Devil in Silver, Dan Stevens tumačit će glavnu ulogu!

Antologijska horor serija The Terror vraća se na AMC s trećom sezonom, koja nosi naslov …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics