Moon Knight: prvi trailer nam želi dobrodošlicu u kaos!

Disney je konačno objavio puni trailer za seriju Moon Knight, pružajući konkretniji pogled na Marca Spectora i njegovu misterioznu okolinu, što uključuje prvi pogled na Khonshua, egipatskog boga mjeseca. Trailer na žalost nije puno otkrio o radnji, a van šturog sinopsisa nije objavljeno ništa novo osim službene potvrde da seriju možemo očekivati 30. ožujka. Tvorac serije je Jeremy Slater (The Umbrella Academy) koji je također i glavni scenarist. Redatelji su Mohamed Diab (Clash) te Justin Benson i Aaron Moorhead (Resolution, Spring, V/H/S: Viral, The Endless, Synchronic). Producenti su Kevin Feige, Tommy Turtle i Jeremy Slater.

Serija prati Stevena Granta, prodavača u trgovini blage naravi, kojeg muče nesvjestice i sjećanja na drugi život. Steven otkriva da ima disocijativni poremećaj identiteta i da dijeli tijelo s plaćenikom Marcom Spectorom. Dok se Stevenovi/Marcovi neprijatelji približavaju, oni moraju navigirati svojim kompleksnim identitetima dok se nalaze usred smrtonosnog rata između moćnih bogova Egipta.

Glavne uloge tumače Oscar Isaac kao Marc Spector a.k.a Moon Knight i Ethan Hawke kao glavni antagonist. Uz njih u značajnim ulogama ćemo gledati Gasparda Ulliela i May Calamawy.

Lik Moon Knighta su kreirali Doug Moench i Don Perlin, koji se prvi put pojavljuje u strpu Werewolf by Night #32, iz 1975. godine. Moon Knight se do danas nikada nije pojavio u igranoj seriji ili filmu, a nadolazeća Disneyjeva serija bi trebala omogućiti liku da se pridruži Marvelovom kinematografskom svemiru.

Uz trailer Marvel je također objavio i poster koji prikazuje krupni plan ruke Moon Knighta i njegovog odabranog oružja – shurikena u obliku mjeseca poznatih kao Crescent Darts.

Moon Knight

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics