Malci su se zaputili na Konvenciju zločinaca gdje će upoznati strašnu, ali i obožavanu Scarlet Overkill, pogledajte novi trailer

 

Oni su sitni, žuti, puno se smiju, brbljaju na nekakvom svom jeziku i sjajno nas zabavljaju. Jednooki i dvooki Malci predstavili su drugi trailer svog novog filma u kojem ćemo saznati sve o njihovom dolasku na svijet, jedinstvenom životnom stilu koji se mijenjao kroz povijest te posebno kako su se snašli u vrijeme hippija putujući po Americi u potrazi za gospodaricom kojoj žele služiti svim svojim žutim bićem — Scarlett Overkill (glas Sandre Bullock). No, prava pustolovina tek slijedi nakon što ljupki Kevin, Bob i Stuart bolje upoznaju svoju zločestu idolicu.

Malci su animirani film u produkciji Chrisa Meledandrija i Janet Healy te u režiji Pierrea Coffina i Kylea Balde. Brian Lynch je napisao scenarij, a Chris Renaud je izvršni producent filma. Ostalim glavnim likovima glasove su posudili Jon Hamm, Allison Janney, Michael Keaton i Steve Coogan. U domaća kina film stiže u srpnju 2015.

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics