Konačno je stigao trailer za jedan od najočekivanijih ovogodišnjih filmova “Blade Runner 2049″

 

08052017_blade_runner_2049_post_1

“There are still pages left in this story.”

Warner Bros. je upravo objavio punokrvni trailer za “Blade Runner 2049“. Radi se o nastavku danas kultnog filma Istrebljivač redatelja Ridleyja Scotta. Nastavak nije režirao Scott, iako je bio involiviran u projekt, no samo u funkciji producenta. Režija je ovaj puta dopala Denisa Villeneuvea (Arrival) koji se za sada pokazao kao vrsni redatelj, pa stoga ipak gajimo nade da ovo neće biti samo jedan od oni lako zaboravljivih, i ne baš probavljivih nastavaka. Scenarij potpisuju Hampton Fancher i Michael Green, a isti se temelji na likovima iz romana “Do Androids Dream of Electric Sheep?“ kultnog žanrovskog autora Philipa K. Dicka.

30 godina nakon događaja prvog filma novi istrebljivač K (Ryan Gosling) otkriva davno ‘zakopanu’ tajnu koja ima potencijal da društvo gurne u kaos. Njegovo otkriće vodi ga do Ricka Deckarda (Harrison Ford), nekadašnjeg istrebljivača koji je bio nestao zadnjih 30 godina.

U filmu također glume Robin Wright, Barkhad Abdi, Dave Bautista, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Lennie James, Mackenzie Davis i Jared Leto.

Trailer je očekivano vizualno impresivan, i otkrio nam je prvi pogled na likove koje tumače Jared Leto i Dave Bautista, ali van lijepih slikica i cool reklame za ATARI nije nas baš previše oduševio. Unatoč svim tim više nego prekrasnim kadrovima i dalje ostaje bojazan da se film neće biti u stanju približiti onom nečem što je original pretvorilo u klasik.

Blade Runner 2049 u kina stiže 06. listopada 2017. godine, dakle brojimo još 151 dan do premijere.

Check Also

Ahsoka: Hayden Christensen se vraća svojoj kultnoj ulozi kao Anakin Skywalker!

Da ćemo gledati Haydena Christensena kao Anakina Skywalkera u seriji Star Wars: Obi-Wan Kenobi to …

Trialer za 3. sezonu fantasy serije A Discovery of Witches

Približava se treće i ujedno posljednje poglavlje fantasy sage A Discovery of Witches, pa smo …

Jedan komentar

  1. Tihomir Tikulin

    Potpuno nepotrebno! Ajmo sad još Drugi let iznad kukavičjeg gnjezda, Treći čovjek 2, Sjever sjevero-istok, Dan kad je zemlja opet stala,Bijeg iz New Yorka 2.. Ups pardon, to je već bilo samo što su bježali iz Los Angelesa. Koji drek! Nadam se da će im ovaj projekt eksplodirati u facu i financijski podbaciti kao i original. No da se referiram malo i direktno na trailer. Ovo drugarice i drugovi vizualno izgleda inferiornije od originala. A ne sluti da su smislili izuzetnu priču. Toliko o tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics