Invasion: novi pogled na 2. sezonu SF serije Invasion!

Apple TV objavio je novi pogled na drugu sezonu znanstvenofantastične serije Invasion koji nosi naslov The Storm i uključuje pogled iza scene. Tvorci i scenaristi serije su Simon Kinberg (The Martian) i David Weil (Hunters). Izvršni producenti su Kinberg, Weil, Audrey Chon, David Witz, Alik Sakharov, Andrew Baldwin i Katie O’Connell Marsh. Ako ste propustili puni službeni trailer, koji je objavljen prije dva tjedna, njega možete pogledati ispod ovog najnovijeg pogleda na seriju.

Prva sezona izvorno je premijerno prikazana u listopadu 2021. i ispričala je priču o invaziji izvanzemaljaca, dopuštajući gledateljima da vide kako se stvari odvijaju iz više perspektiva. Seriji je trebalo malo vremena da pronađe svoje uporište, ali se na kraju sezona pokazala kao izvrstan početak znanstvenofantastične priče nakon što je došla do stvarnih vanzemaljaca. No, priča je ostavila mnoga pitanja bez odgovora, koja će pretpostavljamo biti odgovorena u novoj sezoni.

Druga sezona prepuna akcije počinje samo nekoliko mjeseci kasnije s vanzemaljcima koji eskaliraju svoje napade u sveobuhvatnom ratu protiv ljudi.

“Ovo je veća, intenzivnija sezona koja ubacuje naše gledatelje u široku, globalnu bitku od samog početka. U svojoj srži, serija govori o snazi ​​ljudskog duha i emocionalnim vezama koje nas drže zajedno, posebno kada se suočavamo s nevjerojatnim preprekama.” – izjavio je Simon Kinberg.

U glavnim su ulogama i dalje Shioli Kutsuna, Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, India Brown, Billy Barratt, Azhy Robertson, Paddy Holland i Tara Moayedi. U drugoj sezoni glumačkoj ekipi pridružili su se: Enver Gjokaj (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.), Nedra Marie Taylor (Orange is the New Black) i Naian González Norvind (Amsterdam).

Druga sezona serije Invasion na Apple TV Plus premijerno stiže 23. kolovoza, s prvom epizodom od ukupno njih deset.

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Prvi teaser trailer za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su prvi službeni teaser trailer za spin-off seriju Dune: Prophecy, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics