HBO razvija reboot serije True Blood!

Čini se da ćemo dobiti reboot serije True Blood. Ne znamo baš koliko nam tako nešto treba, jer doista bi bilo čudno da reboot može nadmašiti original. No u svakom slučaju projekt je u ranoj fazi razvoja, a iza kormila bi se trebao naći Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale, Chilling Adventures of Sabrina). Tvorac originalne serije Alan Ball također sudjeluje na projektu kao izvršni producent.

Roberto Aguirre-Sacasa i Jami O’Brien (NOS4A2, Fear the Walking Dead) su zaduženi za scenarij pilota, a ujedno su i izvršni producenti. HBO je za sada odbio komentirati vijest.

Originalna HBO-ova serija True Blood iliti Okus krvi je bazirana na popularnim romanima Charlaine Harris. Serija je emitirana od 2008. do 2014. godine, a sastoji se od ukupno 7 sezona i 80 epizoda. Riječ je o seksi, zastrašujućoj i zabavnoj fantasy seriji, čiji je tvorac i showrunner Oscarom i Emmyjem nagrađeni Alan Ball. Miješajući romantiku, neizvjesnost, misterij i humor, Okus krvi nam predstavlja priču o Sookie Stackhouse (Anna Paquin), konobarici s telepatskim sposobnostima koja je neodoljivo privlačna 174 godina starom vampiru Billu Comptonu (Stephen Moyer). Radnja je smještena u svijet u kojem vampiri žive među ljudima nakon stvaranja sintetičke zamjene za krv koja je omogućila vampirima da prestanu loviti ljude zbog hrane. I premda su ljudi, koji više nisu na njihovu jelovniku, i dalje donekle zabrinuti zbog vampira, vjerski vođe i vladini službenici diljem svijeta već su odabrali stranu. No u malom gradiću Bon Temps u Louisiani, porota još vijeća. Sookieina veza s Billom otvorila je vrata u posve novi svijet čudovišta i luđaka, uvlačeći u nadnaravni kaos kako njezinu obitelj tako i prijatelje.

Ostale glavne uloge su u originalnoj seriji tumačili Alexander Skarsgård, Joe Manganiello, Sam Trammell, Deborah Ann Woll, Ryan Kwanten, Rutina Wesley i pokojni Nelsan Ellis.

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics