HBO razmatra 3 nove spin-off serije Igre prijestolja!

Čini se da HBO i dalje radi na tome da nam dostavi još serija povezanih s Igrom prijestolja, a jučer je procurilo par informacija u kojem bi smjeru one mogle ići. Kako je Deadline ekskluzivno prenio navodno se radi o tri ideje za nove projekte koji bi proširili svijet Westerosa. Točnije riječ je o 9 Voyages odnosno Sea Snake, Flea Bottom i 10,000 Ships. Također trenutna je situacija takva da je Sea Snake najbolje razrađen do sada, s kreativnim timom koji uključuje Brunu Hellera (The Mentalist, Rome, Gotham). Druga dva projekta su tek u fazi ideja koje se istražuju te još uvijek nemaju scenariste.

9 Voyages ili Sea Snake u fokusu navodno ima Corlys Velaryon aka Sea Snake, glavu kuće Velaryon i muža princeze Rhaenys Targaryen. Riječ je o liku koji će se pojaviti u seriji House of the Dragon gdje će ga tumačiti Steve Toussaint (It’s a Sin). Knjige ga pak predstavljaju kao starca koji je na moru proživio avanturistički i opasan život, dok će u House of the Dragon vjerojatno biti prikazan u svojim najboljim srednjim godinama.

Flea Bottom je najsiromašnija četvrt Kraljeva Grudobrana, nalik labirintu s uskim ulicama i mračnim uličicama ispunjenim kožarama, javnim kućama i pivnicama. Prikazana je u prve četiri sezone serije Igra prijestolja. Od tamo potječu Davos Seaworth i Gendry Baratheon.

Pod radnim nazivom 10,000 Ships krije se priča o princezi Nymeriji, legendarnoj kraljici ratnici koja je oformila kraljevstvo Dornea. U knjigama je predstavljena kao posebno prepreden i pametan lik, sposobna zapovijedati vojskama. To bi naravno stoga bio još jedan prikvel Igre prijestolja ukoliko bi serija dobila zeleno svjetlo.

HBO je odbio komentirati ovu vijest. Zanimljivo, glas o novim projektima pojavio se zapravo nakon što je glavni direktor HBO-a i HBO-a Max Casey Bloys prošlog mjeseca izjavio kako razgovaraju o raznim područjima za daljnje razvijanje, referirajući se na Martinov šaroliki i veliki svijet.

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics