HBO je na Comic-Conu objavio nove fotografije iz sf serije “Westworld”

 

Od kada je Igra prijestolja postala najpopularnijom serijom u povijesti HBO-a mnogi su se pitali da li će mreža pokušati kapitalizirati taj uspijeh i proširiti horizonte po pitanju sf-a i fantasyja. Izgleda da to pitanje nije postavljeno bez razloga jer još prošle godine je najavljena sad već vrlo ičekivana žanrovska serija “Westworld“. Za one koji ne znaju ponovit ćemo da je riječ o adaptaciji istoimenog Crichtonovog filma iz 1973. godine.

Glavni producenti serije su Jonathan Nolan (The Dark Knight, Person of Interest), Lisa Joy i J.J. Abrams. Serija se opisuje kao “mračna odiseja o zori novoga doba umjetne inteligencije i grijeha u budućnosti”. Prati se glavna premisa originalnog filma koja se odvija oko androida u visoko tehnološkom zabavnom parku.

Produkcija na pilotu je započela još prošle godine. Anthony Hopkins tumači kreativnog vizionara parka, dok je Ed Harris preuzeo ulogu revolveraša robota koju je u filmu tumačio slavni Yul Brynner. Iako je serija trebala svoju premijeru doživjeti kasnije ove godine došlo je do odgode i sada premijeru očekujemo negdje iduće godine.

Na Comic-Conu netom održanom u San Diegu je potvrđeno da neće biti daljnjih odgoda i da serija zaista stiže 2016. godine. Također su otkrivene i nove fotografije koje će vas samo još više ‘zagrijati’ za seriju.

Uz već spomenuta imena u glavnim ulogama gledat ćete i Jeffreyja Wrighta, Thandie Newton, Jamesa Marsdena i Evan Rachel Wood. Riječ je o zaista impresivnoj glumačkoj postavi, i mi jedva čekamo prve snimke, a onda naravno i samu premijeru.

14072015_westworld_1

14072015_westworld_2

14072015_westworld_3

14072015_westworld_4

Check Also

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities: trailer za Netflixovu antologijsku seriju!

Netflix je otkrio puni trailer i poster za antologijsku horor seriju Guillermo del Toro’s Cabinet …

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics