Ghostbusters: Afterlife, novi trailer je doveo duhove iz New Yorka u Summerville, Oklahomu

Sony Pictures je objavio novi trailer za Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova: Naslijeđe), koji nam daje bolji uvid u ono što nas očekuje kada film konačno stigne u kina.

Sljedeće poglavlje originalnih Istjerivača donose nam redatelj Jason Reitman (Up in the Air, Juno), i producent Ivan Reitman (redatelj kultnih filmova iz 1984. i 1989.) Scenaristi filma su Jason Reitman i Gil Kenan (City of Ember). Snimatelj je Eric Steelberg (Dolemite Is My Name, (500) Days of Summer), koji je s Jasonom Reitmanom radio na svim njegovim filmovima.

Trailer otkriva film koji opako igra na nostalgičnu kartu i koji predstavlja novu postavu likova – kćerku Egona Spenglera, unuke i prijatelje – dok otkrivaju staru opremu istjerivača duhova skrivenu u trošnoj staji. Postoji na pretek poveznica na originalni tim istjerivača (stare fotografije, video isječci i njihove reklame), a nedugo zatim otkrivaju da i Oklahoma ima duhove, te se moraju pripremiti na pokušaj spašavanja svog doma… A onaj kraj, da, da, sigurno ste uživali u kadru i prepoznali o kome je riječ. Također čini nam se da je i Gozer ponovo u igri, čak nekoliko tragova ukazuje na to (“Shandor Mining Co.” – Ivo Shandor – arhitekt koji je izgradio 550 Central Park West aka “Spook Central” – ali i vođa Gozerovog kulta). Je li moguće da se vratio kako bi završio započeti posao?

U novim ‘Istjerivačima’ fokus je na obitelji i tajnama koje kriju pravu istinu o prošlosti jedne obitelji i jednog malog grada. Radnja prati samohranu majku Callie koja sa svoje dvoje djece, kćerkom Phoebe i sinom Trevorom stiže u gradić u Oklahomi gdje ne znaju nikoga, ali su tamo naslijedili kuću od Callijinog oca. Zatim se počinju događati neobične stvari, a ubrzo obitelj počinje otkrivati vlastitu poveznicu s originalnim Istjerivačima i tajnim naslijeđem koje je njihov djed ostavio.

U filmu glavne uloge tumače Mckenna Grace (The Haunting of Hill House), Finn Wolfhard (Stranger Things, IT), Carrie Coon (Avengers: Infinity War), Paul Rudd (Ant-Man, Mute), Celeste O’Connor (Freaky) i Logan Kim (Home Movie: The Princess Bride), a imat ćemo prilike vidjeti i originalnu postavu Billa Murrayja, Dana Aykroyda, Ernija Hudsona, Sigourney Weaver te Annie Potts kako repriziraju svoje uloge kao Peter Venkman, Ray Stantz, Winston Zeddemore, Dana Barrett i Janine Melnitz.

Ghostbusters: Afterlife u kina stiže 11. studenog.

“Nešto dolazi!”

Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife

Check Also

Fallout: otkriven je sinopsis i galerija fotki za Amazonovu adaptaciju

Prvi pogled na Amazonovu seriju Fallout smo tehnički dobili još prošle godine kada je objavljena …

Prvi pogled na seriju Agatha: Darkhold Diaries

Prošlo je dosta vremena otkako smo posljednji put vidjeli Agathu Harkness. I proći će još …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics