Equinox: prvi teaser za intrigantnu Netflixovu dansku SF seriju!

Netflix nam uskoro donosi još jednu zanimljivu europsku žanrovsku seriju. Ovaj puta riječ je o limitiranoj danskoj seriji Equinox koja otvara vrata u mračni paralelni svemir. Čim je prvi teaser objavljen već su krenule usporedbe s popularnom njemačkom serijom Dark koja je ove godine završila svoju priču. Stoga ako ste bili fan Darka, i želite dati priliku i danskoj produkciji da se dokaže svakako bacite pogled na netom objavljeni teaser. Tvorac serije je Tea Lindeburg, a izvršni producent Piv Bernth. Serija se sastoji od ukupno šest epizoda i bazirana je na hvaljenom podcastu Equinox 1985.

“Postoji još jedna stvarnost – druga stvarnost izvan one u kojoj živimo”, govori anonimni pozivatelj. “Bio sam tamo, Astrid. Bojim se da će se to ponoviti.”

Radijska voditeljica Astrid se još uvijek teško nosi s traumom nestanka njezine sestre u misterioznoj autobusnoj nesreći prije 20 godina. No kad se netko javi u njezinu emisiju tvrdeći da zna istinu o onome što se dogodilo njezinoj sestri i ostalima u autobusu, ona se nađe uvučena u bizaran svijet tajni i mračnih stvari skrivenih u svijetu susjednom našoj vlastitoj stvarnosti…

Glavne uloge tumače Danica Curčić (Warrior), Karoline Hamm (Juleønsket), Viola Martinsen (When the Dust Settles) i Lars Brygmann (The Other World).

Equinox na Netflix stiže 30. prosinca.

Equinox’

Check Also

Harry Potter: čini se da je HBO Max u ranoj fazi razvoja tv serije!

Kako ekskluzivno prenosi THR, čini se da HBO Max ima u planu Harry Potter igranu …

Godzilla vs. Kong: trailer postavlja dva titana jednog protiv drugoga!

Warner Bros. Pictures i Legendary su konačno objavili prvi trailer za Godzilla vs. Kong, nastavak …

Web Statistics