Čini se da Netflix već razmatra Punishera kao spinoff seriju

 

17012016_The_Punisher_post

Unatoč činjenici da druga sezona Daredevila s više nego očekivanim likom Punishera (a.k.a. Franka Castlea) još nije ni počela, izgleda da je Netflix više nego zadovoljan Bernthalovom izvedbom i da razmatraju spinoff seriju. Službena potvrda vijesti još nije stigla niti od Marvela, niti Netflixa, ali očekuje se da ćemo tokom večeri u sklopu TCA panela saznati nešto više. Za sada je prvi panel otkrio tek da se Jessica Jones vraća s drugom sezonom, što je zapravo bilo očekivano nakon zaista izvrsne prve sezone.

Prvi pogled na Bernthalovog Punishera dobiti ćemo tek 18. ožujka, ali već neko vrijeme osjeća se iznimno pozitivan buzz vezan uz odabir i izvedbu nekadašnje zvijezde serije Živih mrtvaca.

“Gledatelji serije će navijati za tog lika s pištoljem, ali ćemo isto tako i natjerati ljude da se preispituju. Uzimanje smrtonosne pravde u svoje ruke u Americi u 2015. godini je zeznuta stvar.” – izjavio je nedavno Daredevilov izvršni producent Doug Petrie.

Za one koji ne znaju, ponovit ćemo da bi ovo činilo šestu Netflixovu seriju u suradnji s Marvelom. Nakon fantastičnih prošlogodišnjih prvih sezona Daredevila i Jessice Jones te službeno najavljenih nadolazećih serija Lukea Cagea, Iron Fista i Defendersa. Za Marvel bi ako se realizira Punisher bio već deveta serija na malim ekranima, uz ABC-jeve etablirane Agents of SHIELD i Agent Carter te Marvel’s Most Wanted, spinoff koji se tek razvija.

Check Also

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics