Christian Bale tumačit će negativca u filmu Thor: Love and Thunder

Tessa Thompson je otkrila da će Christian Bale (The Fighter, Ford v Ferrari) u svom debiju u Marvelovom kinematografskom svemiru tumačiti negativca. Glumica koja tumači Valkyrie, ali i novog kralja Asgarda je tu informaciju obznanila u intervjuu za ET Now, u kojem je potvrdila i kako je već pročitala scenarij za Thor: Love and Thunder. “Christian Bale će tumačiti našeg zlikovca, što će biti fantastično.”

Kojeg će točno negativca Bale igrati za sada ipak nije poznato. No Marvel Studios je poznat po tome da se poigrava s našim očekivanjima koja se temelje na stripovima, pa čak i ako bude glumio recimo Beta Ray Billa, vjerojatno ne bi trebali očekivati ​​da će lik biti isti kao i u stripovima.

Ovo nije prvi put da Bale glumi negativca, ali tih je uloga bilo malo i u velikim vremenskim rasponima. No s onom gdje se probio na veliki način je svojom transformacijom u ogavnog protagonista Patricka Batemana, u filmu American Psycho iz 2000. godine, a tu su i slično tumačeni moralno sumnjivi likovi u filmovima poput Harsh Times, The Prestige, Hostiles i naravno Dick Cheney u Viceu. Bale voli tumačiti likove koji “obitavaju u sivoj zoni”, pa bi trebalo biti zabavno vidjeti što će učiniti s likom koji je pravi punokrvni negativac, i to onaj kojeg je ni manje ni više napisao i režirao Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit). Zapravo, Bale nema baš ni iskustva u području komedije, unatoč činjenici što je sam po sebi prilično duhovit tip, pa bi ovo trebalo biti u najmanju ruku interesantno, a da uopće ne spominjemo kako će biti čudno gledati nakadašnjeg Batmana kao Marvelovog negativca.

Thor: Love and Thunder, četvrti samostalni Thorov film, u kina stiže 05. studenog 2021. godine. Produkcija na filmu započinje ovo ljeto.

Check Also

The Portable Door: prvi trailer za fantasy avanturu baziranu na serijalu Toma Holta

Objavljen je prvi puni trailer za australsku fantasy avanturu The Portable Door, adaptaciju prve knjige …

The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics