Blade Runner 2049: 7 ekskluzivnih fotografija iz dugo očekivanog nastavka

 

Skoro 35 godina nakon što je 1982. izašao kultni “Blade Runner” dočekali smo i nastavak filma. Istina, film još nije stigao u kina, i za to moramo još malo pričekati, ali smo dobili prvi teaser trailer koji nas je prilično umirio, jer snimke su gotovo savršene. Svjesni smo da nas još svašta može dočekati, ali sve za sada ukazuje da ako već nećemo dobiti novi klasik, da bi barem mogli očekivati solidan atmosferičan film.

Glavne uloge tumače Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas i Robin Wright. Redatelj originalnog filma Ridley Scott angažiran je kao producent, dok je redateljsku palicu preuzeo Denis Villeneuve. Nakon što smo pogledali njegov zadnji sf uradak – “Arrival”, gotovo smo sigurni da će film što se tiče režije biti izvrstan. Odabir glumaca nećemo posebno kometirati, tu je sve jasno i oni ne mogu zakazati. Zapravo jedino od čega strepimo je taj famozni scenarij na kojima većina današnjih filmova puca po šavovima. Dvojac koji potpisuje scenarij jest Hampton Fancher i Michael Green. Dok nam prvi daje nadu da bi ovo mogla biti iznimka koja potvrđuje pravilo, s obzirom da je radio na prvom filmu, drugo ime je stvarno problematično jer je napisao ni manje ni više nego potpuni promašaj od filma “Green Lantern”.

Radnja nam je poznata, ali ne otkriva puno, pa je teško izvoditi bilo kakve zaključke na temelju toga.

30 godina nakon događaja prvog filma novi istrebljivač K (Ryan Gosling) otkriva davno ‘zakopanu’ tajnu koja ima potencijal da društvo gurne u kaos. Njegovo otkriće vodi ga do Ricka Deckarda (Harrison Ford), nekadašnjeg istrebljivača koji je bio nestao zadnjih 30 godina.

Blade Runner 2049 u kina stiže 06. listopada 2017. godine.

Triboro-EW-spread_v9_FullBl.JPG

TRI-07200r3.JPG

TRI-09585r.JPG

Triboro_EW_Inside_v10_FullB.JPG

TRI-12529r7.JPG

TRI-11444rv6.JPG

TRI-12146r3.JPG

Check Also

Prvi pogled na distopijski triler Songbird

U potpuno očekivanom razvoju događaja, COVID-19 je već nadahnuo brojne kako filmske tako i TV …

Netflix i Ubisoft razvijaju seriju Assassin’s Creed

Netflix je danas službeno potvrdio da zajedno s Ubisoftom kreće u proizvodnju potpuno novog sadržaja …

Web Statistics