Avengers: Endgame, novi spot otkriva prijetnju Thanosa i prvi pogled na Valkyrie

Najiščekivaniji film najuspješnije Marvelove franšize, Avengers: Endgame (Osvetnici: Završnica), koji donosi spektakularno finale kao posljedicu kataklizmičkih događaja koji su prethodili u Ratu beskonačnosti, napokon stiže na kino platna 25. travnja.

Ova Marvelova franšiza najuspješnija je u povijesti i u proteklih je 11 godina prošla dosad nezabilježeno filmsko putovanje, koje se proteže kroz nekoliko galaksija i uključuje čak 22 filmska naslova. Posljednja etapa putovanja Osvetnika, na kino platno donosi dosad neviđen, najsmrtonosniji obračun u veličanstvenoj završnici između Osvetnika i Thanosa. Avengers: Endgame započinje u trenutku kada su Osvetnici poraženi od Thanosa, koji je, nakon što je prikupio šest kamena beskonačnosti, nametnuo svoju volju cijelom čovječanstvu i izbrisao polovicu svjetske populacije, uključujući dio Osvetnika. Preostali Osvetnici suočeni su s dosad najvećim izazovom – da pronađu način da poraze Thanosa jednom zauvijek.

Završnicu su režirali su Anthony i Joe Russo, koji su režirali i prethodni Rat beskonačnosti kao i dva dijela Kapetana Amerike, a producirao ga je Kevin Feige. Christopher Markus i Stephen McFeely su autori scenarija, dok su izvršni producenti Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau i Stan Lee.

Svi ljubitelji Marvela u kinima će uskoro moći opet vidjeti slavnu superherojsku ekipu predvođenu senzacionalnom glumačkom postavom: Robert Downey Jr. kao Iron Man, Chris Evans kao Kapetan Amerika, Mark Ruffalo kao Bruce Banner, Chris Hemsworth kao Thor, Scarlett Johansson kao Black Widow, Jeremy Renner kao Hawkeye, Brie Larson kao nova članica Marvelova filmskog svemira, Kapetanica Marvel, Paul Rudd kao Ant Man, Don Cheadle kao War Machine, Karen Gillan kao Nebula, Danai Gurira kao Okoye i Bradley Cooper kao Rocket. Također se vraća i Gwyneth Paltrow kao Pepper Potts, Jon Favreau kao Happy Hogan, Benedict Wong kao Wong i Tessa Thompson kao Valkyrie. Josh Brolin pak nastupa kao zloglasni negativac Thanos.

Disney je objavio novi spot za Avengers: Endgame koji otkriva prvi pogled na povratak Tesse Thompson kao Valkyrie, a također sadrži i Thanosovu prijetnju Zemlji – “Nakon što vas ubijem, spalit ću taj dosadni mali planet i svesti ga na pepeo.”

Avengers: Endgame

Check Also

The Swarm: prvi trailer za seriju temeljenu na ekološkom SF trileru Franka Schätzinga!

Nedavno je otkriven prvi trailer za visokobudžetnu SF triler seriju The Swarm. Što ako sljedeća …

Novi trailer za kratki SF film Fugitive

Objavljen je novi trailer za kratki SF film Fugitive međunarodnog autorskog tima kojeg predvodi Adis …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics