Artemis Fowl: službeni trailer za Disney+

Ako ovih dana imate više vremena da pratite što se sve od serija i filmova pomicalo onda ste vjerojatno već negdje pročitali kako Artemis Fowl stiže direktno na streaming platformu Disney+, s obzirom da u kina za sada i dalje ne može. Nova odgoda vjerojatno nije bila najbolja opcija jer je film inicijalno trebao stići još prošlog ljeta, ali ga je Disney odgodio za 29. svibnja ove godine. Stoga će film postati dostupan za gledanje od 12. lipnja na Disneyjevoj streaming platformi.

Da bi studio podsjetio gledatelje na novosti oko izlaska filma objavljen je i službeni trailer za Disney+. Artemis Fowl je adaptacija istoimenog književnog serijala Eoina Colfera koji za sada broji osam knjiga. Redatelj filma je Kenneth Branagh (Cinderella, Thor), dok Michael Goldenberg, Adam Kline i Conor McPherson potpisuju scenarij.

Radnja prati 12-godišnjeg genijalca Artemisa Fowla, potomka dugog reda kriminalnih veleumova, dok se nalazi u borbi snage i nadmudrivanja protiv moćne i skrivene rase vila koje bi mogle biti odgovorne za nestanak njegovog oca…

Disneyjev sinopsis zvuči poput radnje prve knjige Artemis Fowl, ali traileri ukazuju na neke značajne promjene u odnosu na roman. Ovdje se čini da je mladi Artemis zapravo heroj, a ne zlikovac. U svakom slučaju u najmanju ruku spašava Zemlju.

Glavne uloge tumače Ferdia Shaw, Lara McDonnell, Josh Gad, Tamara Smart, Nonso Anozie, Josh McGuire, Nikesh Patel, Adrian Scarborough, Miranda Raison, Colin Farrell i Judi Dench.

Također ukoliko vas zanima kako će izgledati Funko POP! figurice iz filma bacite pogled na sliku ispod trailera!

Artemis Fowl

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

MGM Plus 23. travnja starta s 2. sezonom horor serije From i doku serijom Amityville: An Origin Story

Streaming servis MGM Plus proslavit će pola puta do Noći vještica iliti Halfway to Halloween …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics