Amazon razvija Fallout seriju s tvorcima Westworlda!

Fallout će kao posljednja u nizu popularnih franšiza video igara doživjeti prelazak na male ekrane! Danas je službeno objavljeno da tvorci Westworlda razvijaju seriju za Amazon Studios. Jonathan Nolan i Lisa Joy su također i izvršni producenti serije zajedno s Athenom Wickham za Kilter Films, Toddom Howardom za Bethesda Game Studios i Jamesom Altmanom za Bethesda Softworks.

Svijet Fallouta je onaj gdje budućnost koju su Amerikanci zamislili u kasnim četrdesetim eksplodira kroz nuklearni rat 2077. godine. Magija tog svijeta je okrutnost pustoši postavljenoj naspram utopijske ideje prethodnih generacije o boljem svijetu kroz nuklearnu energiju. On je ozbiljnog i grubog tona, no začinjen s momentima ironičnog humora i fantastikom filmova B kategorije.

“Fallout je jedan od najvećih igraćih serijala svih vremena. Svako poglavlje ove suludo maštovite priče nas je koštalo bezbroj sati koje smo mogli provesti s obitelji i prijateljima. Stoga smo nevjerojatno uzbuđeni što se udružujemo s Toddom Howardom i ostalim briljantnim luđacima u Bethesdi kako bismo oživjeli ovaj masivni, subverzivni i mračno smiješni svemir za Amazon Studios.” – izjavili su Lisa Joy i Jonathan Nolan.

“Tijekom proteklog desetljeća razmatrali smo mnogo načina kako bi Fallout doveli na mali ekran”, izjavio je Todd Howard, izvršni producent za Bethesda Game Studios. “Ali bilo je jasno od trenutka kada sam prvi put razgovarao s Jonahom i Lisom prije nekoliko godina, da su oni i tim u Kilteru ekipa koja će to učinili kako treba. Mi smo veliki obožavatelji njihovog rada i ne možemo biti više uzbuđeni nego što jesmo radi suradnje s njima i Amazonom.”

“Fallout je kultna globalna franšiza, s legijama fanova diljem svijeta i bogatom, duboko uvjerljivom pričom. A Jonah i Lisa savršeni su graditelji priče za oživljavanje ove serije.” – izjavio je Albert Cheng, operativni ravnatelj Amazon TV-a.

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics