Amazon razvija Fallout seriju s tvorcima Westworlda!

Fallout će kao posljednja u nizu popularnih franšiza video igara doživjeti prelazak na male ekrane! Danas je službeno objavljeno da tvorci Westworlda razvijaju seriju za Amazon Studios. Jonathan Nolan i Lisa Joy su također i izvršni producenti serije zajedno s Athenom Wickham za Kilter Films, Toddom Howardom za Bethesda Game Studios i Jamesom Altmanom za Bethesda Softworks.

Svijet Fallouta je onaj gdje budućnost koju su Amerikanci zamislili u kasnim četrdesetim eksplodira kroz nuklearni rat 2077. godine. Magija tog svijeta je okrutnost pustoši postavljenoj naspram utopijske ideje prethodnih generacije o boljem svijetu kroz nuklearnu energiju. On je ozbiljanog i grubog tona, no začinjen s momentima ironičnog humora i fantastikom filmova B kategorije.

“Fallout je jedan od najvećih igraćih serijala svih vremena. Svako poglavlje ove suludo maštovite priče nas je koštalo bezbroj sati koje smo mogli provesti s obitelji i prijateljima. Stoga smo nevjerojatno uzbuđeni što se udružujemo s Toddom Howardom i ostalim briljantnim luđacima u Bethesdi kako bismo oživjeli ovaj masivni, subverzivni i mračno smiješni svemir za Amazon Studios.” – izjavili su Lisa Joy i Jonathan Nolan.

“Tijekom proteklog desetljeća razmatrali smo mnogo načina kako bi Fallout doveli na mali ekran”, izjavio je Todd Howard, izvršni producent u Bethesda Game Studiosu. “Ali bilo je jasno od trenutka kada sam prvi put razgovarao s Jonahom i Lisom prije nekoliko godina, da su oni i tim u Kilteru ekipa koja će to učinili kako treba. Mi smo veliki obožavatelji njihovog rada i ne možemo biti više uzbuđeni nego što jesmo radi suradnje s njima i Amazonom.”

“Fallout je kultna globalna franšiza, s legijama fanova diljem svijeta i bogatom, duboko uvjerljivom pričom. A Jonah i Lisa savršeni su graditelji priče za oživljavanje ove serije.” – izjavio je Albert Cheng suvoditelj Amazon TV-a.

Check Also

Američki bogovi: novi, epski trailer za treću sezonu!

Starz je objavio novi, punokrvni trailer za nadolazeću treću sezonu serije Američki bogovi (American Gods), …

Novi hibridni model prikazivanja filmova istovremeno na HBO Maxu i kinima!

Ova godina je bila vrlo neugodna, i dok ju polako privodimo kraju stiže ekskluzivna vijest …

Web Statistics