Amazon je naručio spin-off serije The Boys

Vaughtov kinematografski svemir se širi! Ako vam je kao i nama Amazonova serija The Boys dobrodošlo osvježenje na tv-u onda će vas sasvim sigurno razveseliti vijest da ćemo uskoro dobiti i njezin spin-off. Nakon fantastičnih ocjena kritičara i iznimno velike gledanosti koja se nastavila i s drugom sezonom (u prva dva tjedna nova sezona je gotovo udvostručila svjetsku publiku prve sezone privlačeći milijune novih gledatelja svaki tjedan), The Boysi su postali flagship Amazona, pa doista ne čudi što su krenuli u razvijanje spin-off serije.

Craig Rosenberg, koji je scenarist i izvršni producent na seriji The Boys je napisao pilot za ono što je još uvijek nenaslovljeni spin-off. Rosenberg će također imati funkciju showrunnera i izvršnog producenta. Ostali izvršni producenti su Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg i James Weaver za Point Grey Pictures te Neal H. Moritz i Payun Shetty za Original Film.

Radnja spin-off serije se odvija na fakultetu za mlade superjunake u nastanku, koji vodi Vought International. Studenti tamo uče kako koristiti svoje moći, natjecati se za najbolje “gaže”, a usput će biti involvirani u mnogobrojne drame među sobom. Riječ je o igranoj seriji s R rejtingom, koja će istraživati živote hormonalnih, natjecateljski raspoloženih “supeova” dok testiraju svoje fizičke, seksualne i moralne granice.

Amazon je novu seriju opisao kao “djelomično studentska serija, djelomično Igre gladi”, a sve to začinjeno s dozom prepoznatljivog The Boys stila, koji uključuje pretjerano nasilje, seksualne tabue i brutalnu satiru.

Na žalost za sada nije poznato kada bi spin-off uopće mogli očekivati.

The Boys

Check Also

Awake: prvi trailer za Netflixov apokaliptični triler!

Netflix je netom objavio prvi službeni trailer za apokaliptični triler Awake. Redatelj filma je Mark …

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Web Statistics