Netflix je odobrio 2. sezonu serije Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

Netflixova animirana serija Tomb Raider: The Legend of Lara Croft dobila je zeleno svjetlo za drugu sezonu i to svega nekih dva tjedna nakon premijere. Prva sezona je sa svih osam epizoda na Netflix premijerno stigla 10. listopada. Serija je dobila solidne kritike, čemu ide u prilog i trenutna ocjena kritike od 73% na stranici Rotten Tomatoes. No, situacija je bitno drugačija kod gledatelja, koji su očito razočarani s prvom sezonom koja trenutno ima ocjenu od svega 33%. Mi nismo još pogledali čitavu sezonu, pa je malo nezahvalno davati ocjene prije nego što se odgleda sve, ali u ovom trenutku se ne bi složili ni s ocjenom kritike koja nam je prevelika, kao ni s ocjenom gledatelja, koja je ipak premala.

Bez obzira na ocjene koje je serija ostvarila, očito je bila dovoljno gledana kada je dobila drugu sezonu. U novoj sezoni Lara Croft (Hayley Atwell) se upušta u novu avanturu, ​​koju ponovno pokreću artefakti, ali ovaj puta kako se čini i božanske moći. Druga sezona nastoji unaprijediti njezin lik od recimo to novajlije do njezinog puta ikone kakvu znamo.

“Dakle, prva sezona, tematski govori o Larinom prihvaćanju načina na koji se njezin otac nosio s tugom, što je bilo izoliranje. Kada upoznamo Laru, ona je vrlo izolirana… Kako ulazimo u drugu sezonu, pokušavamo izgraditi Larin tim tijekom serije, tako da ona postaje od izoliranog heroja, koji samo želi raditi stvari sam — vuk samotnjak — do spoznaje, ‘Zapravo, iza sebe imam ovaj jako cool tim.'” – izjavila je showrunnerica, scenaristica i izvršna producentica Tasha Huo.

Kad Lara Croft otkrije trag ukradenih afričkih maski Orisha, udružuje snage sa svojom najboljom prijateljicom Sam kako bi povratila dragocjene artefakte. Larina uzbudljiva nova pustolovina vodi je diljem svijeta dok zaranja dublje u skrivene tajne povijesti Orisha, izbjegava spletke opasnog i zagonetnog milijardera koji želi maske za sebe, dok otkriva da ti relikti sadrže mračne tajne i moć koja prkosi logici. Snaga koja bi zapravo mogla biti božanska.

Prva fotografija iz 2. sezone.

Check Also

Nove fotke iz Disneyjeve igrane serije Star Wars: Skeleton Crew

Iako nas od premijere dijeli svega nešto malo više od mjesec dana, detalji o nadolazećoj …

Good Omens: Amazon je najavio značajne izmjene za 3. sezonu serije

Za fanove serije Good Omens (Dobri predznaci) nemamo baš dobre vijesti. Prime Video je još …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics