The Wild Robot ide u još jednu avanturu, potvrđen je nastavak!

DreamWorks Animation je potvrdio da ćemo dobiti nastavak animiranog filma The Wild Robot (Divlji robot). Ta nas vijest uopće nije začudila jer su već i sami traileri nagoviještali da nas čeka jedna divna emotivna avanturistička priča, što potvrđuju i ocjene onih koji su film pogledali. Na stranici Rotten Tomatoes trenutna ocjena kritike je na visokih 98% na ukupno 178 osvrta, dok je ocjena gledatelja također 98%, ali na preko 2500 ocjena potvrđenih gledatelja. Kada tome pridodamo da je film proteklog vikenda na globalnom tržištu već zaradio preko 100 milijuna dolara, uopće nije čudno što je DreamWorks dao zeleno svjetlo za nastavak.

Chris Sanders (How to Train Your Dragon, Lilo & Stitch), redatelj i scenarist prvog filma, vraća se istim dužnostima i za nastavak. Za sada nisu otkriveni nikakvi drugi detalji u vezi nastavka. Uzimajući u obzir koliko je projekata u razvoju kod kuće DreamWorks Animation, moglo bi potrajati neko vrijeme da se vrate u ovaj svijet koji su oživjeli sa stranica trilogije Petera Browna.

“Da je Spielbergov ‘E.T.’ snimljen kao animirani film, bio bi poput onoga što je scenarist i redatelj Chris Sanders stvorio ovdje. Međutim, ‘Divlji robot’ plete vlastitu magiju i zbog toga svi možemo plakati suze radosnice.” – Pete Hammond, Deadline.

“O ‘Divljem robotu’ DreamWorks Animationa se ne može pričati samo kao jednom od najboljih animiranih filmova godine, već jednom od najboljih filmova godine… Instant animirani klasik.” – Nate Adams, The Only Critic.

“To što izgleda tako prekrasno i jednostavno ugodno doprinosi njegovoj privlačnosti, topao mali dragulj od filma koji je ujedno pogled unatrag i korak prema naprijed. Je li prerano tražiti još dva?” – Kate Erbland, IndieWire.

“To je uzbudljiva, urnebesna, napeta i zapanjujuća animirana avantura koja ponovno potvrđuje snagu roditeljske ljubavi. Aplauz za sve uključene; ‘Divlji robot’ je pobjednik.” – Ferdosa Abdi, Screen Rant.

“Rijetko kinematografsko iskustvo, vrlo poseban i dirljiv film koji pogađa sve prave gumbe.” – William Bibbiani, TheWrap.

“Sa šarolikim likovima i transformativnim osvjetljenjem, ‘Divlji robot’ izgleda poput storybooka i ima nekoliko okvira animacije koji su toliko upečatljivi da biste vjerojatno bili oduševljeni da ih imate uokvirene i obješene u svom domu.” – Shaina Weatherhead, Collider.

The Wild Robot u sinkroniziranoj verziji u hrvatska kina stiže 17. listopada.

Check Also

The Electric State: prvi trailer za Netflixovu filmsku adaptaciju!

Prvi pogled na Netflixov film The Electric State dobili smo na početku ovog mjeseca, a …

Prvi trailer za avanturistički fantasy film The Legend of Ochi

A24 je objavio prvi trailer i poster za film The Legend of Ochi, koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics