Prvi teaser za akcijski SF horor film Elevation!

Vertical je objavio prvi teaser trailer za Elevation, novi SF horor film koji dolazi ove jeseni, a snimljen je u Coloradu prošle godine. Režirao ga je George Nolfi (The Adjustment Bureau, The Bankar), a scenarij su napisali John Glenn (Eagle Eye), Jacob Roman i Kenny Ryan (SEAL Team). Producenti su Nolfi, Brad Fuller, John Glenn, Joel Viertel, Jeremy Kipp Walker, Natalie Sellers, Alex Black i Anthony Mackie.

Prvi teaser za film daje do znanja da ljudi više nisu glavni predatori, već plijen za čudovišta koja vladaju zemljom. Radnja prati samohranog oca i dvije žene koji napuštaju sigurnost svojih domova i sukobljavaju se s monstruoznim stvorenjima kako bi uspjeli spasili život dječaka.

Glavne uloge tumače Anthony Mackie (Avengers: Endgame), Morena Baccarin (Deadpool), Maddie Hasson (Malignant), Danny Boyd Jr. (Watchmen) i Shauna Earp (Outer Range).

“Rad s Anthonyjem Mackiejem, po treći put sada, Morenom Baccarin i ostatkom naših izuzetnih glumaca i ekipe na oživljavanju ovog inovativnog scenarija bio je sjajan. Anthony, Morena i ostatak tima bez oklijevanja su letjeli (ponekad doslovno) na snimanja akcijskih scena na nekim iznimno izazovnim mjestima – od skijaške žičare visoko u Stjenjaku Colorada, do aktivnog rudnika ispod kilometra i pol stijene – sve kako bi se poboljšao kino doživljaj filma.” – izjavio je redatelj.

Film Elevation u kina stiže 08. studenog.

Check Also

Amazon MGM Studios radi na tv seriji RoboCop, koju producira James Wan

Da li je to dobra vijest to ne znamo, ali ono što znamo je da …

Prvi teaser trailer i poster za Marvelov film Thunderbolts*

Marvel je danas objavio prvi teaser trailer i poster za film Thunderbolts*. Nadolazeći film već …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics