Prvi pogled na 2. sezonu Netflixove serije Castlevania: Nocturne!

Da ćemo dobiti drugu sezonu Netflixove serije Castlevania: Nocturne to znamo još od listopada prošle godine, a sada smo dobili i prvi uvid u ono što nas očekuje. U sklopu događanja Netflix Geeked Week objavljen je prvi teaser, koji je otkrio da druga sezona serije premijerno stiže početkom iduće godine.

Sada, kad im se pridružio legendarni Alucard, Richter Belmont i njegova skupina lovaca na vampire u očajničkoj su utrci s vremenom. Erzsebet Báthory, vampirska Mesija, koja se već čini nepobjedivom, traži punu moć božice Sekhmet kako bi mogla baciti svijet u beskrajnu tamu i užas.

Prošlog mjeseca je Sam Deats, jedan od redatelja serije, na društvenim mrežama objavio da je druga sezona serije Castlevania: Nocturne u završnoj fazi: “Snažno guramo kroz sam kraj animacije druge sezone Castlevania: Nocturne, a timu bi dobro došao boost. Koji su neki od vaših omiljenih trenutaka animacije ili bilo čega što vas je vizualno zadivilo u cijeloj seriji (OG ili Nocturne)?”

Tvorac i scenarist serije je Clive Bradley, dok je drugi redatelj Adam Deats. Showrunneri su Bradley i Kevin Kolde. “Druga sezona kreće na novo putovanje s ekipom koja je ponovno puna elana. “Alucard će odvesti Richtera i Annette u Pariz kako bi pokušali pronaći posljednji element koji bi omogućio Erzsebet da postigne punu moć Sekhmet i postane još moćnija nego što je bila u prvoj sezoni.” – izjavio je Kolde i dodao da je Alucard zapravo postao nešto poput nevoljkog mentora Richteru i Annette. Također je izjavio kako je odnos između Richtera i Annette i dalje u fokusu serije te da se nastavlja razvijati u nadolazećoj sezoni.

Druga sezona će vratiti brojna prepoznatljiva imena, počevši s Edwardom Bluemelom, koji posuđuje glas Richteru Belmontu. Zatim su tu ponovo Nastassja Kinski kao Tera, Sophie Skelton kao Julia Belmont, Sydney James Harcourt kao Edouard, Thuso Mbedu kao Annette, Pixie Davis kao Maria Renard, Zahn McClarnon kao Olrox i Franka Potente kao Erzsebet Báthory.

Castlevania: Nocturne s drugom sezonom premijerno stiže na Netflix u siječnju 2025. godine.

Check Also

Nosferatu: novi poster za remake redatelja Roberta Eggersa!

Prvi teaser trailer za remake filma Nosferatu dobili smo u lipnju, a sada je Focus …

Prvi trailer za SF film Mickey 17!

Prvi teaser za SF film Mickey 17 dobili smo još u prosincu 2022. godine, a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics