Prvi isječak iz filma Salem’s Lot!

Max je konačno objavio prvi video, odnosno isječak iz dugoočekivanog filma Salem’s Lot, koji na male ekrane konačno stiže u listopadu nakon nekoliko odgoda. Riječ je o prvoj filmskoj adaptaciji istoimenog Kingovog romana iz 1975. koji je prethodno adaptiran u dvije televizijske miniserije, jednu iz 1979. i jednu iz 2004. godine. Redatelj filma je Gary Dauberman (It, The Nun, Annabelle Comes Home) koji ujedno potpisuje i scenarij. Izvršni producenti su Dauberman, Michael Bederman, Andrew Childs i Judson Scott, dok su producenti James Wan, Michael Clear, Roy Lee i Mark Wolper.

Glavnu ulogu tumači Lewis Pullman (The Strangers: Prey at Night) kao Ben Mears, autor koji se vraća u rodni grad – Jerusalem’s Lot, s nadom da će mu život u staroj vili pomoći da se riješi vlastitih demona i dati inspiraciju za njegovu novu knjigu. No uskoro će otkriti da njegov rodni grad opsjedaju zlokobne sile, što ga navodi da okupi skupinu ljudi koja će se boriti protiv zle prisutnosti.

Ostale uloge tumače Makenzie Leigh (The Assistant) kao Susan Norton, Bill Camp (The Queen’s Gambit) kao Matthew Burke, Spencer Treat Clark (Glass) kao Mike Ryerson, Pilou Asbæk (I.S.S.) kao Richard Straker, Alfre Woodard kao dr. Cody i John Benjamin Hickey (Gossip Girl) kao otac Callahan.

“Podsjeća na horor verziju sporogorućih filmova poput The Great Escape. Gradi se vrlo dobro. Postoje odstupanja od knjige s kojima se ne slažem, ali u cjelini je vjerna [adaptacija]. Najbolja scena: Danny Glick u bolnici, pokušavajući zgrabiti vrećicu krvi. Glickovu scenu mogao je režirati John Carpenter u najboljim godinama.” – izjavio je Stephen King.

NADOPUNA

U međuvremenu je Max konačno objavio kada film stiže na male ekrane, datum premijere je 03. listopada. Total Film je objavio novu ekskluzivnu fotografiju, a ovih dana se očekuje i prvi trailer.

Salem’s Lot

Check Also

Prvi trailer za SF film Mickey 17!

Prvi teaser za SF film Mickey 17 dobili smo još u prosincu 2022. godine, a …

Prvi pogled na 2. sezonu Netflixove serije Castlevania: Nocturne!

Da ćemo dobiti drugu sezonu Netflixove serije Castlevania: Nocturne to znamo još od listopada prošle …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics