Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni trailer za Rick and Morty: The Anime koji prati Ricka, Mortyja i ostatak obitelji Smith u novoj otkačenoj međugalaktičkoj avanturi. Prvi službeni spin-off popularne animirane serije za sada se sastoji od ukupno deset epizoda, te ima novu glumačku postavu u kojoj iza svakog lika stoje dva glumačka imena, jedan za japansku verziju i jedan za englesku. Redatelj i scenarist serije je Takashi Sano (Tower of God). Rick and Morty: The Anime za Adult Swim producira Sola Entertainment s Jasonom Demarcom i Josephom Chouom kao izvršnim producentima.

Rick se opušta u pseudosvijetu između multiverzuma, Summer pomaže svemirskoj Beth u borbi protiv zle Galaktičke federacije, a Morty se zaljubljuje u misterioznu djevojku koja je igrom slučaja atemporalno biće.

“Takashi Sano, osim što je supertalentirani redatelj, također je veliki fan ‘Ricka i Mortyja’. On je savršena osoba da nam svima pruži ovu alternativnu verziju ove nevjerojatne serije.” – izjavio je Michael Ouweleen, predsjednik Adult Swima.

Glavnim će likovima glasove posuditi Youhei Tadano i Joe Daniel (Rick), Keisuke Chiba i Gabriel Regojo (Morty), Akiha Matsui i Donna Bella Litton (Summer), Takako Fuji i Patricia Duran (Beth) te Manabu Muraji i Joe Daniel (ponovo kao Jerry).

Serija Rick and Morty: The Anime u engleskoj verziji stiže 15. kolovoza na Adult Swim i dan kasnije na Max, dok u japanskoj verziji s titlovima na Adult Swim stiže 17. kolovoza.

Check Also

The Substance, šokantan i briljantan film koji samo što nije stigao u domaća kina

Horor film The Substance iliti Supstanca od 19. rujna počinje s prikazivanjem u domaćim kinima. …

Tchaikovsky je napisao scenarij za filmsku adaptaciju Lemove priče

Kratka priča The Inquest of Pilot Pirx autora Stanislawa Lema uskoro bi mogla doživjeti filmsku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics