Nezavisni SF film Omni Loop stiže u rujnu

Kuća Magnolia Pictures kupila je američka prava za nezavisni SF film Omni Loop i objavila kada se očekuje u kinima i na digitaliji. Film je već doživio svoju premijeru u sklopu ovogodišnjeg SXSW Film Festivala, a s obzirom na to već je dostupan i određeni broj recenzija. Što se tiče ocjene na stranici Rotten Tomatoes ona za sada stoji na 100% na ukupno 10 recenzija. Par crtica iz tih recenzija potražite na kraju članka.

Omni Loop je napisao i režirao Bernardo Britto (Jacqueline Argentine). Izvršni producenti su Christine Vachon, Pamela Koffler, Christine D’Souza Gelb i Kevin Rowe, dok su producenti Benjamin Cohen, Patrick Donovan i David Hinojosa.

Radnja prati Zoyu Lowe, kvantnu fizičarku koja se nalazi u vremenskoj petlji, s crnom rupom koja joj raste u prsima i samo tjedan dana života. Ali ono što liječnici i njezina obitelj ne znaju je da je već proživjela taj tjedan prije; zapravo toliko puta da ni ne zna koliko je prošlo. Sve dok jednog dana Zoya ne upozna nadarenu studenticu Paulu. Zajedno se udružuju kako bi joj spasili život – i otključali misterije putovanja kroz vrijeme.

Glavne uloge tumače Mary-Louise Parker (Weeds) kao Zoya i Ayo Edebiri (The Bear) kao Paula, Hannah Pearl Utt, Chris Witaske (The Bear) i Carlos Jacott (Grosse Pointe Blank).

Omni Loop u kina i na digitalne platforme stiže 20. rujna.

“Vrijeme se možda razmotava u [filmu] Omni Loop, ali zadivljujuće, on otvara prostor da se manje razmišlja o tajnama većeg svemira nego što se razmatra one manje koje postoje oko nas.” – Stephen Saito, Variety.

“Ponekad, u filmu i u životu, su najveći darovi oni koje još ne očekujete ali su tu cijelo vrijeme. Omni Loop je to u ovoj prekrasnoj, gorko-slatkoj akciji. Dok se loop vrti još jednom, poželjet ćete da možete sve ponovo pokrenuti.” – Chase Hutchinson, Collider.

“Povijest se ponavlja u ovom genijalnom, ali iznenađujuće iskrenom SF-u, koji uzima premisu Beskrajnog dana i iz nje oblikuje dirljiv iskaz o životu i smrtnosti.” – Damon Wise, Deadline.

“Zahtijeva strpljenje, ali onda obilno nagrađuje.” – David Rooney, Hollywood Reporter.

Omni Loop

Check Also

Trailer za Applevu nadnaravnu mystery seriju Before

Apple TV Plus je objavio trailer za limitiranu seriju Before. Riječ je o psihološkoj nadnaravnoj …

Getting LOST: trailer za dokumentarac o kultnoj seriji LOST

Objavljen je puni, službeni trailer za dokumentarac o seriji Lost (Izgubljeni) pod naslovom Getting LOST. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics