Akcijski trailer za Netflixovu SF horor seriju Parasyte: The Grey!

Netflix je objavio službeni trailer i poster za korejsku SF horor seriju Parasyte: The Grey, dajući gledateljima bolji uvid u svijet parazitskih organizama i nemilosrdnu borbu čovječanstva protiv njihove invazije. Proširujući svemir originalne popularne mange Hitoshija Iwaakija, serija priča novu priču punu akcije, filozofije i egzistencijalnog straha. Parasyte: The Grey inspiraciju vuče iz originalnog manga serijala Parasyte, prodanog u više od 25 milijuna primjeraka. Tvorac i redatelj serije je Yeon Sang-ho (Train to Busan, Hellbound), a scenarij zajedno potpisuju Sang-ho i Ryu Yong-jae.

“Za mene je Parasyte o suživotu, pa sam želio da Parasyte: The Grey ponovi tu temu. Pitao sam se mogu li ljudi mirno koegzistirati s drugim organizmima ili mutantima za razliku od njih samih.” – izjavio je redatelj.

U fokusu priče je Su-in, mlada žena uhvaćena između svoje ljudskosti i parazitskog utjecaja. Kao što kaže Heidi, parazit koji se ‘zakačio’ za Su-in nakon gotovo fatalne nesreće: “Oboje bismo bili mrtvi da nismo zajedno. Ti i ja nemamo izbora nego koegzistirati.” Ali kao mutant koji je poluparazit, a polučovjek, Su-in ne pripada u potpunosti nijednoj strani — niti parazitima koji žele preuzeti ljudsko društvo, niti timu posvećenom iskorjenjivanju parazitskih organizama, kojeg predvodi odlučan Jun-kyung. I upravo ta napetost uranja gledatelje u srž sukoba.

Glavne uloge tumače Jeon So-nee kao Su-in, Lee Jung-hyun kao Jun-kyung, te Koo Kyo-hwan, Kwon Hae-ho i Kim In-kwon.

Parasyte: The Grey na Netflix stiže 05. travnja.

Parasyte: The Grey

Check Also

Amazon MGM Studios radi na tv seriji RoboCop, koju producira James Wan

Da li je to dobra vijest to ne znamo, ali ono što znamo je da …

Prvi teaser trailer i poster za Marvelov film Thunderbolts*

Marvel je danas objavio prvi teaser trailer i poster za film Thunderbolts*. Nadolazeći film već …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics