Simu Liu i Sam Worthington u prvom traileru za SF triler Simulant!

Objavljen je prvi službeni trailer za nezavisni SF triler Simulant. Film je režirala April Mullen (Wander), a scenarij potpisuje Ryan Christopher Churchill (Love Your Enemy). Riječ je o kanadskoj produkciji koju su financirali TPC i National Bank of Canada. Trailer ne izgleda pretjerano uzbudljivo, no to je primarno radi priče koja se čini sažvakana toliko puta da u ovakvom generičkom izdanju, bez ičega što ju čini drugačijom naprosto ne može previše zaintrigirati. Već na prvi pogled film izgleda kao okljaštrena verzija Blade Runnera s twistom. Glavno pitanje kojim se film bavi je, možemo li koegzistirati s umjetnom inteligencijom? Sve u svemu, Simulant za sada izgleda kao vrlo ‘lagana’ razbibriga, ali to ćemo svakako i provjeriti ovo ljeto kada film stiže u kina.

Radnja se odvija u budućnosti gdje androidi (SIMS) i ljudi koegzistiraju. U centru zbivanja je Faye koja je sa aparata isključila svog muža, a sada se ne može natjerati da isključi Evana, njegovog androida. Umjesto da ga deaktivira Faye ga otpravlja da živi sam u ilegali. Evan tamo upoznaje Caseyja, briljantnog programera koji mu pomaže da postane bliže čovjeku kako bi ponovno osvojio Faye. No Evanovog novog prijatelja, radi ispitivanja traži odlučni agent za provedbu usklađenosti s umjetnom inteligencijom (AICE). Stoga Evan mora osvojiti Fayeino srce prije nego što budu otkriveni i on izgubi sve.

Glavne uloge tumače Jordana Brewster (The Fast and the Furious), Sam Worthington (Avatar), Robbie Amell (Resident Evil: Welcome to Raccoon City), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) i Alicia Sanz (From Dusk Till Dawn: The Series). Producenti su Tim Doiron i James van der Woerd.

Simulant u kina stiže 07. lipnja.

Simulant

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani novi igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics