The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power (Moć), adaptaciju istoimenog distopijskog romana Naomi Alderman. Roman je kod nas 2018. godine izdala Stilus knjiga. Showrunnerica i izvršna producentica serije je Raelle Tucker (True Blood), dok je glavna scenaristica upravo autorica romana po kojem je serija i nastala. Ostali izvršni producenti su Alderman, Jane Featherstone, Naomi de Pear, Claire Wilson i Reed Morano (The Handmaid’s Tale) koja je ujedno i jedna od redateljica serije. Ostale redateljice su Neasa Hardiman (Jessica Jones), Lisa Gunning (Nowhere Boy), Shannon Murphy (Babyteeth) i Ugla Hauksdóttir (Hanna). Ono što je možda posebno zanimljivo da jednu od glavnih uluga tumači i naša poznata glumica Zrinka Cvitešić. Prva sezona serije se sastoji od ukupno deset epizoda.

Svijet Moći je naš svijet, ali s jednim obratom prirode. Iznenada, i bez upozorenja, tinejdžerice razviju moć strujnog udara po želji. Radnja slijedi niz izvanrednih likova od Londona do Seattlea, Nigerije do istočne Europe, dok Moć evoluira od trnaca u rukama tinejdžera do potpunog preokreta ravnoteže moći u svijetu.

Glavne uloge tumače Toni Collette kao gradolnačelnica Margot Cleary-Lopez, John Leguizamo kao Rob Lopez, Auli’i Cravalho kao Jos Cleary-Lopez, Toheeb Jimoh kao Tunde Ojo, Josh Charles kao Daniel Dandon, Eddie Marsan kao Bernie Monke, Ria Zmitrowicz kao Roxy Monke, Zrinka Cvitešić kao Tatiana Moskalev i Halle Bush kao Allie Montgomery.

Serija The Power premijerno na Prime Video stiže 31. ožujka.

Svaka revolucija započinje s iskrom.

The Power

The Power

The Power

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani novi igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics