The Sandman: San se nastavlja

Čekali smo i čekali, pa konačno dočekali. Netflixov The Sandman je sasvim sigurno bio jedan od najočekivanijih ovogodišnjih projekata. Što uopće ne čudi s obzirom na fascinantan predložak Neila Gaimana. No iako je seriji kritika bila vrlo sklona, i iako je općenito bila odlično prihvaćena i od publike, Netflix svoj blagoslov za drugu sezonu nije dao sve do sada. Potvrda obnove za drugu sezonu uslijedila je nakon što je u srijedu na službenoj Twitter stranici DC Comicsa zabunom objavljena ta informacija. U međuvremenu obrisani tweet je glasio: “San se nastavlja. [The Sandman] će se vratiti s novim epizodama temeljenim na strip serijalu Neila Gaimana kako bi istražio još više priča o Beskrajnima.”

“Glasine su točne. Netflix je oduševljen što vas je toliko pogledalo The Sandmana i ono što smo se nadali da će se dogoditi se zaista se i dogodilo…”, napisao je Gaiman na Twitteru uz kratku video najavu nove sezone.”

“Nevjerojatno mi je zadovoljstvo najaviti da ćemo, u suradnji s Netflixom i Warner Brosom, [izvršni producenti] Allan Heinberg, David Goyer i ja oživjeti još priča o Sandmanu. Postoje neke zapanjujuće priče koje čekaju Morpheusa i ostale. Nitko neće biti sretniji od glumačke ekipe, jer oni su najveći obožavatelji Sandmana. A sada je vrijeme da se vratim na posao. Ipak je pred nama obiteljski ručak, a Lucifer čeka da se Morpheus vrati u pakao.” – nastavio je Gaiman.

Zanimljivo je to, da dok su fanovi čekali na vijesti o sudbini serije, Netflix je gledatelje iznenadio s dvodijelnom bonus epizodom A Dream of a Thousand Cats i Calliope. Među mnogim ugodnim iznenađenjima koja je bonus epizoda imala, izdvajamo spomen Orpheusa – Morpheusova sina s Calliope.

Za sada još uvijek znamo kada će biti premijera druge sezone. Prva sezona na Netflix je premijerno stigla 05. kolovoza. Naš osvrt na prvu sezonu možete pročitati ovdje.

Check Also

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Prvi trailer i poster za film Mufasa: The Lion King

Kralj se vratio! Walt Disney Pictures objavio je prvi teaser trailer i poster za film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics