Servant: prvi teaser za 4. sezonu Appleove horor serije!

Apple TV plus objavio je prvi teaser za iščekivanu četvrtu i ujedno finalnu sezonu horor serije Servant. Teaser nas vraća na početak priče kada je Sean Turner (Toby Kebbel) unajmio novu dadilju, Leanne (Nell Tiger Free), da se brine o bebi lutki. Pravo dijete Turnerovih je umrlo, a kako se majka Dorothy (Lauren Ambrose), nije bila u stanju suočiti s tim, koristili su lažnu bebu da bi joj ublažili bol. No, lutka postaje prava beba ubrzo nakon što Leanne stigne u kuću Turnerovih. Od tada smo svjedočili rastu Leanneinih moći, saznali kako je mlada djevojka povezana s opakim kultom i pitali se tko je ona zapravo, i tko je beba Jericho. Ovaj teaser nagovještava raspetljavanje misterija, ali također naglašava kako je Leanne postala gotovo nezaustavljiva sila prirode.

Tvorac serije i jedan od izvršnih producenata je Tony Basgallop (To the Ends of the Earth). Redatelji posljednje sezone su M. Night Shyamalan, Ishana Night Shyamalan, Carlo Mirabella-Davis, Dylan Holmes, Celine Held & Logan George, Kitty Green, Nimrod Antal te Veronika Franz & Severin Fiala. Shyamalan je također showrunner, te jedan od izvršnih producenata i scenarista.

Nakon napetog finala treće sezone, četvrta sezona donosi posljednje poglavlje priče o Turnerovima. Leannein rat s crkvom Church of Lesser Saints, prijeti pretakanjem na ulice Philadelphije i šire. U međuvremenu, obitelj Turner mora se suočiti ne samo s rastućom prijetnjom od Leanne, već i sa sigurnom stvarnošću da se Dorothy budi. Dok se obitelj nastavlja raspadati, pitanja konačno bivaju odgovorena: tko je Leanne Grayson i tko je dijete u njihovom domu?

Četvrta sezona serije premijerno stiže na Apple TV plus 13. siječnja 2023. godine.

Check Also

Prvi trailer za SF horor film Lumina

Objavljen je prvi trailer za SF horor film Lumina. Redatelj, scenarist i producent je Gino …

Prvi trailer i poster za film Mufasa: The Lion King

Kralj se vratio! Walt Disney Pictures objavio je prvi teaser trailer i poster za film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics