The Lord of the Rings: The Rings of Power, finalni epski trailer!

Samo što nismo opet zakoračili u Međuzemlje! Amazon Prime objavio je finalni trailer za iščekivanu fantasy seriju The Lord of the Rings: The Rings of Power. Novi trailer nam nudi gotovo tri minute epskih akcijskih sekvenci. Tako smo dobili još bolji uvid u jedan od centralnih likova – Galadriel (Morfydd Clark), koja osjeća da se u Međuzemlje vraća veliko zlo. Dobili smo pogled i na lik Elendila (Lloyd Owen), númenorskog kapetana koji će se pokazati ključnim za stvaranje saveza između vilenjaka i ljudi. Također su ponovo prikazane i tri misteriozne figure u bijelim ogrtačima. Iste one koje smo prvi puta vidjeli u San Diego Comic-Con traileru. Trenutačno se o njima ne zna gotovo ništa, ali neki fanovi spekuliraju da je riječ o kultu Melkora (Morgotha). A otkriveni su nam i očaravajući krajolici serije kao i ranije spomenute grandiozne akcijske scene. Sve u svemu ovaj trailer se čini najbolji do sada.

Radnja serije počinje dok je Međuzemlje u razdoblju relativnog mira. Prošla su stoljeća otkako su vilenjaci i njihovi saveznici porazili zlog Morgotha ​​i njegovog učenika Saurona, a visoki kralj Gil-galad (Benjamin Walker) sada vlada vilenjacima u Lindonu. U kraljevstvu patuljaka Khazad-dûmu, poznatom i kao Moria, vođe poput princa Durina IV (Owain Arthur) i njegove žene Dise (Sophia Nomvete) nadziru užurbanu podzemnu civilizaciju, godinama prije nego što postanu napušteni rudnik u kojem će se Gandalf jednog dana suočiti s Balrogom. Daleko preko mora, ljudi su godinama gradili raskošno otočno kraljevstvo Númenor, koje sada vodi stoička kraljica Míriel (Cynthia Addai-Robinson).

Tvorci, scenaristi i showrunneri serije su JD Payne i Patrick McKay, koji su već razradili mapu za pet sezona. Prve dvije epizode prve sezone režirao je J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom), dok je Wayne Che Yip (The Wheel of Time) režirao ukupno četiri, a Charlotte Brändström (The Witcher) dvije epizode.

The Lord of the Rings: The Rings of Power na Amazon Prime premijerno stiže 02. rujna s prve dvije epizode, od ukupno njih osam.

Check Also

Prvi pogled na Davida Corensweta kao novog Supermana

Za malo više od godinu dana stiže nova filmska verzija Supermana koja će biti dio …

Prvi isječak iz Coppolinovog filma Megalopolis

Iako smo do sada dobili prvi pogled na film, prvo u vidu jedne, a zatim …

One comment

  1. Meh. Bude li ovo bilo šuplje kao House of Dragon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics