Putovanje kroz vrijeme mijenja sve u traileru za Paper Girls!

Amazon Prime Video objavo je službeni trailer i novi poster za SF seriju Paper Girls, baziranu na jako dobrom strip serijalu Briana K. Vaughana i Cliffa Chianga. Serija je produkcija Amazon Studiosa i Legendary Televisiona u suradnji s kućom Plan B. Executive. Producenti su Vaughan, Chiang, Stephany Folsom, Christopher Cantwell, Steven Prinz i Christopher C. Rogers koji je ujedno i showrunner serije.

Dan je nakon Noći vještica 1988. godine kada četiri mlade prijateljice slučajno upadnu u opaki rat putnika kroz vrijeme i nađu se neobjašnjivo transportirane u 2019. godinu. Kada se suoče licem u lice sa svojim odraslim ja, svaka djevojka otkriva vlastitu snagu dok zajedno pokušavaju pronaći put natrag u prošlost i spasiti svijet budućnosti.

Faktor nostalgije je visok u novom traileru za seriju, budući da se ponovno vraćamo u 80-e. I tu stvari postaju čudne… i neobične.

Glavne uloge tumače Camryn Jones kao Tiffany Quilkin, Riley Lai Nelet kao Erin Tieng, Sofia Rosinsky kao Mac Coyle i Fina Strazza kao KJ Brandman, dok ćemo u ostalim ulogama gledati Natea Corddryja (For All Mankind) i Adinu Porter (American Horror Story).

Serija Paper Girls na Amazon Prime stiže već 29. srpnja, a sastoji se od ukupno osam epizoda.

Paper Girls

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani novi igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics