Ms. Marvel: prvi službeni trailer nam predstavlja Kamalu Khan

Disney je objavio službeni trailer i poster za njihovu novu superherojsku seriju Ms. Marvel. U seriji titularnu ulogu tumači Iman Vellani kao Kamala Khan. Ona je obična tinejdžerica iz Jerseyja koja obožava Osvetnike i piše fanfikciju (uglavnom o svom idolu Kapetanici Marvel) i na kraju se nađe kao primatelj neočekivanih moći. Tvorac serije, glavna scenaristica i jedna od izvršnih producenta je Bisha K. Ali (Four Weddings and a Funeral, Loki). Ostali izvršni producenti su Kevin Feige, Louis D’Esposito i Victoria Alonso, dok su redatelji Meera Menon, Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi i Bilall Fallah.

Prvi trailer nam kako naslov i kaže predstavlja Kamalu Khan, koja očito provodi puno vremena s glavom u oblacima, maštajući o tome da se pretvori u svoju omiljenu superheroinu ili pak razmišljajući o dečku koji joj se sviđa. Naravno, upravo kada Kamala odluči da se mora ponovno vratiti u stvarnost, završit će kao primatelj nevjerojatnih moći. Međutim njihovo podrijetlo je ponešto drugačije nego ono iz stripova, jer Kamala je sposobna stvarati i upregnuti energiju umjesto da mijenja svoju veličinu ili može istegnuti svoje udove.

Ostale glavne uloge tumače Aramis Knight kao Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh kao Kamalin stariji brat Amir, Matt Lintz kao Kamalin najbolji prijatelj Bruno Carrelli, Rish Shah kao Kamran, Laurel Marsden kao Zoe Zimmer te Zenobia Shroff i Mohan Kapur kao Kamalini roditelji. Također tu su Yasmeen Fletcher, Laith Nakli, Azhar Usman, Travina Springer, Nimra Bucha, Alyy Khan, Alysia Reiner i Anjali Bhimani.

Ms. Marvel na Disney Plus premijerno stiže 08. lipnja. Disney s likom Kamale Khan ima velike planove jer je uključena i u njihov idući blockbuster The Marvels, koji bi na velika platna trebao stići u veljači iduće godine.

“Budućnost je u njezinim rukama.”

Ms. Marvel

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani novi igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics