Uzletio je novi trailer za Pixarov animirani film Lightyear!

Disney i Pixar objavili su službeni trailer i novi poster za animirani film Lightyear, spin-off Priče o igračkama (Toy Story) koji u fokusu ima Buzza Lightyeara. Riječ je o prvom Pixaraovom spin-offu, za kojeg su prvi kadrovi već prikazani u sklopu prošlogodišnjeg Disneyjevog eventa za investitore, dok smo mi obični smrtnici svoj prvi pogled kroz teaser dobili u listopadu prošle godine. Dok smo u teaseru dobili ideju o izgledu i dojmu priče – koji su drugačiji od onoga što smo imali u franšizi Priče o igračkama – novi akcijom nabijeni trailer pruža bolji uvid u opseg priče.

“Kada smo kreirali prvu Priču o igračkama, dizajnirali smo Buzza Lightyeara s idejom da je on igračka temeljena na nekom stvarno cool liku iz epskog blockbuster filma. Pa, toliko godina kasnije, odlučili smo snimiti taj film.” – Pete Docter. Dakle Lightyear je priča o postanku Buzza Lightyeara – heroja koji je inspirirao igračku. Priča koja prati legendarnog Space Rangera na njegovoj intergalaktičkoj avanturi.

Od ranije znamo da glas titularnom liku posuđuje Chris Evans, a sada je poznato tko mu se sve pridržio u ovoj SF avanturi. Keke Palmer, Dale Soules i Taika Waititi posuđuju svoje glasove karizmatičnoj skupini astronauta novaka. Ostalim likovima će svoje glasove posuditi Peter Sohn, Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez i Isiah Whitlock Jr.

Redatelj filma je Angus MacLane (Burn-E, Small Fry, Toy Story of Terror!, Finding Dory), a scenarij potpisuje Pete Docter (Inside Out). Za glazbenu podlogu je zadužen nagrađivani kompozitor Michael Giacchino (The Incredibles, Ratatouille, Inside Out).

Lightyear u kina stiže 17. lipnja.

Lightyear

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), na …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics