Jungle Cruise je dobio novi trailer i poster!

Disney je netom objavio novi trailer i poster za avanturistički film Jungle Cruise. Redatelj filma je Jaume Collet-Serra (Non-Stop, The Shallows) prema scenariju kojeg potpisuju Glenn Ficarra i John Requa, koji je pak nastao prema priči autora Johna Norvillea, Josha Goldsteina i Ficarra Requa. Izvršni producenti su Scott Sheldon i Doug Merrifield. Projekt je djelomično baziran na Disneyjevim poznatim atrakcijama tematskog parka uključujući The Country Bears, The Haunted Mansion, Mission to Mars, Tomorrowland i Pirates of the Caribbean.

Novi trailer ima puno više akcije od prvog dok Johnsonov skiper Frank Wolff i Bluntova neustrašiva istraživačica dr. Lily Houghton putuju nizvodno u potrazi za drevnim drvetom s neusporedivim ljekovitim sposobnostima. Dvojac doživljava neugodni ‘bliski susret’ s divovskim vodopadom, podmornicom – da, podmornicom u udaljenoj tropskoj rijeci (obratite pozornost na pojavu Plemonsovog kapetana), a tu su i zombi konkvistadori, za dobru mjeru.

Frank Wolff je kapetan broda i voditelj najjeftnije, vrlo upitne vožnje, ali ujedno i najuzbudljivije vožnje Amazonom. Lily Houghton je odlučna istraživačica u potrazi za drevnim drvom koje ima iznimnu moć, za koje vjeruje da se nalazi u srcu Amazone. Kada se Lily odluči za najjeftniju, i najuzbudljiviju vožnju Amazonom, epska avantura počinje. Duo će naići na bezbrojne opasnosti i nadanravne sile, koje vrebaju iz obmanljive ljepote prašume. No kako se tajna drevnog drveta odmotava ulozi postaju još veći za Lily i Franka, i njihova sudbina, kao i sudbina čovječanstva visi o koncu…

Glavne uloge tumače Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Veronica Falcón, Andy Nyman i Paul Giamatti.

Jungle Cruise istovremeno stiže u kina i na streaming platformu Disney Plus 30. srpnja.

Jungle Cruise

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), na …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics