10,000 Ships: spin-off Igre prijestolja je dobio scenaristicu!

HBO je po svemu sudeći našao scenarista odnosno scenaristicu za jedan od spin-offa Igre prijestolja (Game of Thrones) koji je trenutno u razvoju. Amanda Segel (Helstrom, The Mist, Person of Interest) će biti zadužena za priču serije 10,000 Ships, što je jedan od nedavno najavljenih potencijalnih tri spin-offa Igre prijestolja na kojima radi HBO. Vijest je ekskluzivno prenio Deadline, ali je HBO za sada odbio komentirati.

Pod radnim nazivom 10,000 Ships krije se priča o princezi Nymeriji, legendarnoj kraljici ratnici koja je oformila kraljevstvo Dornea. U knjigama je predstavljena kao posebno prepreden i pametan lik, sposobna zapovijedati vojskama. Zanimljivo je da je u originalnoj seriji Arya Stark (Maisie Williams) svog vuka nazvala upravo po princezi ratnici Nymeriji.

Projekt je prvi put najavljen zajedno s još dva spin-offa: 9 Voyages odnosno Sea Snake i Flea Bottom. Prvi su razvili Bruno Heller (The Mentalist, Rome, Gotham) i George R.R. Martin. U fokusu priče je Corlys Velaryon aka Sea Snake, glava kuće Velaryon i muž princeze Rhaenys Targaryen.

Flea Bottom još nema kreativni tim, ali usredotočit će se na najsiromašniju četvrt Kraljeva Grudobrana, nalik labirintu s uskim ulicama i mračnim uličicama ispunjenim kožarama, javnim kućama i pivnicama. Prikazana je u prve četiri sezone serije Igra prijestolja.

10,000 Ships: spin-off serije Igra prijestolja
Klikni za uvećanje!

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), na …

Prvi trailer za SF horor film Lumina

Objavljen je prvi trailer za SF horor film Lumina. Redatelj, scenarist i producent je Gino …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics