Superman & Lois: velika gledanost, dodatni sadržaj ali i prekid emitiranja!

Serija Superman & Lois je postigla vrlo visoke brojke u gledanosti. Prema Deadlineu premijernu epizodu je gledalo čak 3,25 milijuna gledatelja, što je čini najstreamanijom premijerom u povijesti CW-ove mreže. Trenutno serija ima i prilično visoke ocjene na stranici Rotten Tomatoes, 81% kod gledatelja i 86% kod kritičara.

Fanovi serije će u bliskoj budućnosti dobiti još više sadržaja vezanih uz Superman & Lois. Počevši od sljedeće epizode, prva sezona će također imati produžene verzije koje će uključivati dodatne snimke ili scene. Količina dodatnog sadržaja razlikovat će se od epizode do epizode, a sve će postati dostupno u aplikaciji The CW i na CWTV.com nakon emitiranja finala prve sezone. Obožavatelji će ove produžene epizode moći gledati besplatno do 30 dana prije početka sljedeće sezone.

No unatoč toma što je Superman & Lois već s prve dvije epizode postala iznimno popularna i prilično hvaljena serija, to joj nije od pomoći kod problema koje je uzrokovao koronavirus. CW je također najavio kako će serija doživjeti iznenadni prekid, i da će njezino mjesto popuniti Supergirl, s ranijm povrakom njezine šeste i ujedno posljednje sezone. Dakle od 30. ožujka umjesto Superman & Lois na rasporedu će biti Supergirl. Superman & Lois će biti u prekidu nešto manje od dva mjeseca, jer mreža ima produkcijskih problema koje još od kada su se isti pojavili nisu uspjeli pomiriti s rasporednom prikazivanja. Zbog toga u raspored iliti spašavanje uskače Supergirl koja će se emitirati sve do povratka serije Superman & Lois odnosno 18. svibnja. Supergirl zatim ide na pauzu sve do ljeta kada će nastaviti s prikazivanjem preostalih epizoda posljednje sezone. Očito to nije sjajna situacija za bilo koju od tih serija, s obzirom da su u pitanju značajni prekidi u emitiranju, a koliko će to točno utjecati bilo na Superman & Lois ili Supergirl to ćemo tek vidjeti.

Nama je za sada serija bolja od očekivanog. Možda se ne bi baš složili s ovakvim ocjenama koje je trenutno prate, ali možemo reći da je ipak riječ o nečem drugačijem pa samim time i gledljivijem. Doduše to naravno ovisi kakva imate očekivanja od serije, jer za sada je to više obiteljska drama nego bilo šta drugo, obiteljska drama sa superherojskom predznakom, ali i dalje se primarno bavi s problemima obitelji, dok sve ostalo daje samo malo širi prostor za igranje da ne ispadne baš klasična obiteljska drama.

Superman & Lois je već obnovljena za drugu sezonu što s obzirom na brojke gledanosti uopće ne čudi. Seriju kod nas možete prati na platformi HBO GO.

Check Also

Prvi pogled na Davida Corensweta kao novog Supermana

Za malo više od godinu dana stiže nova filmska verzija Supermana koja će biti dio …

Prvi isječak iz Coppolinovog filma Megalopolis

Iako smo do sada dobili prvi pogled na film, prvo u vidu jedne, a zatim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics