The Future: HBO Max razvija novu SF seriju koju producira Matt Reeves!

HBO Max je odlučio staviti u razvijanje SF seriju The Future. Serija je bazirana na romanu The Future Is Yours autora Dana Freya. Za pisanje scenarija je zadužen upravo Dan Frey, a redatelj je Annesh Chaganty (Searching, Run). Izvršni producenti su Frey, Chaganty, Matt Reeves, Adam Kassan, Daniel Pipski, Natalie Qasabian i Sev Ohanian.

Radnja u fokusu ima dva najbolja prijatelja koji su izmislili najrevolucionarniji tehnološki uređaj u modernoj ljudskoj povijesti. Riječ je o znanstvenofantastičnoj seriji smještenoj u današnju Silicijsku dolinu, koja se hvata ukoštac s gorućim pitanjima o našem odnosu s tehnologijom, ispričana kroz inovativan multimedijski stil koji nikada prije nije viđen na televiziji.

Dva najbolja prijatelja, Ben Boyce i Adhi Chaudry kreiraju računalo koje može predvidjeti budućnost. Ali ono što ne mogu predvidjeti jest kako će to uništiti njihovo prijateljstvo, ali i društvo u cjelini. Ispričan putem e-mailova, tekstova, transkripata i postova na blogu, ovaj tehnološki triler bavi se ‘cijenom’ inovacija i pita dokle biste bili spremni ići da zaštitite one koje volite – čak i od njih samih.

The Future je drugi projekt kuće 6th & Idaho za HBO Max pod njihovim ugovorom za Warner Bros. TV. HBO Max je već najavio originalnu DC dramu smještenu u Gotham City, odnosno prikvel seriju za nadolazeći Reevesov film The Batman. Kuća 6th & Idaho je nedavno producirala SF seriju Away za Netflix, kao i Tales from the Loop za Amazon Prime.

Prvi roman Dana Freyja je bio The Retreat, koji je objavljen u siječnju 2020. godine. The Future Is Yours je njegov drugi roman, i on će tek biti objavljen 09. veljače pod imprintom kuće Penguin Random House.

The Future

Check Also

Prvi trailer za SF horor film Lumina

Objavljen je prvi trailer za SF horor film Lumina. Redatelj, scenarist i producent je Gino …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics