The Mandalorian: otkriven je datum premijere 2. sezone!

Druga sezona prve Star Wars igrane serije The Mandalorian je napokon dobila službeni datum premijere! Iznimno očekivana nova sezona na Disney+ streaming platformu stiže 30. listopada, jednu noć prije Noći vještica! Na žalost za sada još nije poznato koliko epizoda ima druga sezona, ali je zato najava popraćena s novim logom serije. Novi logo je dodao par zanimljivosti, uključujući neizostavnog The Childa aka Baby Yodu, koji šeće uz Manda (Pedro Pascal), a tu je i nova shema boja u plavim nijansama.

U drugoj sezoni serije očekuje nas Temuera Morrison (Aquaman) kao Boba Fett i Katee Sackhoff kao Bo-Katan Kryze. Očekuje se da ćemo vidjeti i Rosario Dawson u ulozi famozne Ahsoke Tano, no treba uzeti u obzir da je Dawson nedavno potvrdila kako pregovori još nisu zaključeni oko toga. No zato znamo da nas od novih lica u idućoj sezoni sasvim sigurno očekuju Michael Biehn, kojem je ovo ulaz u treću veliku SF franšizu, nakon filmova The Terminator i Aliens; a tu je i Timothy Olyphant (Justified).

Režiseri druge sezone su Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel) i Peyton Reed (Ant-Man), koji su se pridružili redateljima koji su radili na prvoj sezoni, a to su Rick Famuyiwa (Dope), Dave Filoni, Carl Weathers i Jon Favreau (The Lion King). Favreau je također izvršni producent i showrunner serije. Ostali izvršni producenti su Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson. Karen Gilchrist je suizvršna producentica.

Nema dugo da je serija iznenadila poznavatelje industrije s čak 15 Emmy nominacija, uključujući i onu glavnu za najbolju dramsku seriju.

Check Also

Prvi pogled na Davida Corensweta kao novog Supermana

Za malo više od godinu dana stiže nova filmska verzija Supermana koja će biti dio …

Prvi isječak iz Coppolinovog filma Megalopolis

Iako smo do sada dobili prvi pogled na film, prvo u vidu jedne, a zatim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics