NOS4A2: veći ulozi, brži tempo i više jeze u 2. sezoni koja počinje danas!

“Koliko god bila dobra prva sezona, osjećam da je to razlika između prvog i drugog filma Terminator”, – izjavio je Joe Hill, autor romana na kojem se temelji serijal, ali i izvršni producent serije. “Serija u drugoj sezoni počinje brzinom od 70 milja na sat i od tamo još ubrzava. Mnogo je nemilosrdnija i bitno više propulzivnija. Također skriva puno više opasnosti.”

“Druga sezona je veća. Puno je strašnija i brža. U scenarističkoj sobi smo shvatili da se u prvoj sezoni dosta vremena provodilo s misterijama, tko su ti likovi i koje su njihove moći – jer znate, oni su misterij kako sebi tako i jedni drugima, te se međusobno tek počinju upoznavati. Kad uđemo u drugu sezonu već znamo tko je tko, već znamo njihove prednosti i slabosti, a Manx i Vic već znaju tko su jedan i drugi te koje su njihove prednosti i nedostaci. Dakle, nema vremena za misterij. Stoga kreće opaka vožnja s likovima koji odmah “udaraju” jedan na drugoga. Ulozi su također ove godine mnogo veći, jer Vic, kao što znamo, ima dijete (Waynea, kojeg tumači Jason David), a Manx, kao što znamo, voli otimati djecu, tako da se možete kladiti da će postaviti ciljnik na sina od Vic.” – izjavio je Jami O’Brien, tvorac serije. Također je dodao da nas očekuje nekoliko novih likova, kao i likova koji sada u odnosu na prvu sezonu imaju proširenu ulogu, i da se razotkriva novi zlikovac. Nije otkrio o kome je riječ, osim da je dio Manxove ekipe, ali doista nije teško pretpostaviti o kome se radi, samo za one koji nisu pažljivo gledali najave i slikice nećemo spojlati.

Nova sezona NOS4A2 nastavlja se osam godina nakon događaja prve sezone. Vic McQueen (Ashleigh Cummings) je više nego ikad odlučna u tome da uništi Charlieja Manxa (Zachary Quinto). Charlie koji je okusio svoju vlastitu smrtnost se pojavljuje u očajničkoj potrebi da osvetom. Ovaj puta će na svoj ciljnik postaviti osobu koja je Vic najvažnija u životu, njezinog osmogodišnjeg sina – Waynea. Utrka za Wayneovu dušu postavit će Vic i Charlieja na neminovnu koliziju, prisiljavajući ih oboje da sagledaju i suoče se s pogreškama njihove prošlosti…

Za vas koji ste bliži čitanju nego gledanju savjetujemo da zaronite u roman koji je kod nas objavio Hangar 7. Roman NOS4A2 možete kupiti na Inverzijinom webshopu, a možete ga kupiti i u kombinaciji s platnenom vrećicom (s motivom iz romana) i to po iznimnoj akcijskoj cijeni. Prolog romana možete pročitati na ovom linku.

Check Also

Tama se uzdiže u novom traileru za Star Wars seriju The Acolyte!

S obzirom da je danas May the 4th nije čudno da su Disney i Lucasfilm …

The Boys: mogu li stvari postati još luđe, trailer za 4. sezonu kaže da mogu!

Prime Video je objavio puni trailer za 4. sezonu njihove netipične, ali odlične superherojske serije …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics