Kevin Bacon i Amanda Seyfried u jezivom traileru za You Should Have Left

Universal Pictures i Blumhouse Productions su objavili trailer za film You Should Have Left. Riječ je o psihološkom nadnaravnom trileru čije su glavne zvijezde Kevin Bacon i Amanda Seyfried, a tema je više nego poznata – misteriozna zbivanja u izoliranoj kući. režiser i scenarist je David Koepp (The Trigger Effect, Stir of Echoes, Secret Window, Ghost Town). Producenti su Jason Blum (The Purge, Halloween franšiza), Kevin Bacon i Dean O’Toole (Walk Like a Panther), dok su izvršni producenti Jeanette Volturno, Couper Samuelson i Derek Ambrosi.

Zanimljivo je i to da je film baziran na njemačkom istoimenom bestselleru autora Daniela Kehlmanna (Measuring the World). No malo je zabrinjavajuće što se čini da trailer otkriva sve glavne aspekte radnje. Ali s druge pak strane možda je namjerno stvoren takav privid. U svakom slučaju nećemo još dugo morati čekati da otkrijemo jer film na uslugu na zahtjev stiže već 19. lipnja.

Theo Conroy (Bacon) je uspješan sredovječni čovjek čiji se brak s njegovom znatno mlađom suprugom glumicom Susannom (Seyfried) raspara po šavovima, narušen njezinom tajnovitošću, njegovom ljubomorom i sjenom njegove prošlosti. U nastojanju da poprave svoju vezu, Theo i Susanna rezerviraju odmor u zapanjujućem, udaljenom modernom domu na velškom selu, za sebe i svoju šestogodišnju kćer Ellu (Avery Essex). Ono što se u početku čini kao savršeni odmor pretvara se u savršenu noćnu moru kada se Theovo shvaćanje stvarnosti počne odmotavati, te posumnja da zlobna sila unutar kuće zna više nego što su on ili Susanna otkrili, čak i jedan drugome…

You Should Have Left

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), na …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics